Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

-50%

2x prehransko dopolnilo magnezij + B6 (po 120 kapsul)!

Brez GSO, toksinov, težkih kovin, mlečnih sestavin, sladil in umetnih arom!

-50% na 3x prehransko dopolnilo BEAUTY KOLAGEN (po 238 g)! Kar 6300 mg hidroliziranih govejih kolagenskih peptidov z dodani vitamini (A, C, B2, B3) in minerali (cink, selen, biotin), hialuronska kislina, MSM ter izvleček grozdnih pešk! Poštnina je brezplačna!

Kar 3-mesečna zaloga visoko-certificiranega prehranskega dopolnila! Brez GSO, toksinov, težkih kovin, mlečnih sestavin, umetnih arom ali barvil!

70,50€
    Kupi kupon
Vrednost:
141,00 €
-50%
Prihranek:
70,50 €
 
 

PREHRANSKO DOPOLNILO BEAUTY KOLAGEN
✓ 3-mesečna zaloga
6300 mg hidroliziranih govejih kolagenskih peptidov, dodani vitamini (A, C, B2, B3) in minerali (cink, selen, biotin) ter hialuronska kislina, MSM ter izvleček grozdnih pešk
visoko-kakovostno certificirano prehransko dopolnilo
brez GSO, toksinov, težkih kovin, mlečnih sestavin, umetnih arom ali barvil
GMP in HACCP certifikati

Koristi uživanja prehranskega dopolnila:
· kolagenski peptidi sodelujejo pri oblikovanju, prožnosti in zdravju kože, vezivnih tkiv, hrustancev, roženice, las, nohtov ter sten arterij · močnejši in gostejši lasje
· lepša in bolj zdrava koža
· hitrejša rast in obnavljanje las ter nohtov
· hialuronska kislna skrbi za vlaženje kože ter sklepov
· izvleček grozdnih pešk izboljšuje zdravje kože, v telesu deluje kot močan antioksidant, celice ščiti pred oksidativnim stresom
· MSM skrbi za mladosten videz las in kože

Naj vaša koža zasije od zdravja, vaši lasje postanejo gostejši in močnejši ter nohti bolj prožni z edinstvenim izdelkom na trgu, ki v enem odmerku vsebuje kar 6.300 mg kolagena (tip I in III), 1500 mg MSM, 40 mg hialuronske kisline, 400 mg izvlečka grozdnih pešk ter izbrane vitamine (A, C, B2, B3, biotin) in minerale (cink, selen). Učinki kolagena so vidni tudi na zdravju sklepov, hrustancev in kosti, predvsem se odražajo kot zmanjšana bolečina, lažje gibanje ter povišana funkcionalnost sklepov in kosti. MSM znan tudi kot »mineral lepote« je organska oblika žvepla, ki je prisotna v vseh celicah. Gre za mineral, ki predvsem skrbi za mladosten videz kože, bujne in goste lase, za zdravje sklepov in prožnost mišic. Ima pomembno nalogo pri tvorbi kolagena, elastina, keratina in hrustanca.

Pri hialuronski kislini gre za higroskopsko molekulo, kar pomeni, da nase veže vodo (tudi do 1000-kratno maso vode glede na lastno težo). Zato je njena glavna naloga vlaženje in vzdrževanje nivoja vlažnosti v tkivih in s tem poskrbi za  ohranjanje njihove elastičnosti. V sklepih npr. omogoča drsenje in zmanjšuje propadanje hrustanca. Vitamin C je potreben za biosintezo in vzdrževanje kolagena v telesu. Porablja se torej v procesu proizvodnje kolagena in tako prispeva k ohranjanju zdravja hrustančnega in kostnega tkiva. Pomemben je za imunsko podporo telesa, za zdravje kože in rast ter obnovo telesnih tkiv. V telesu deluje tudi kot antioksidant v boju proti prostim radikalom ter blaži zgodnje znake staranja. V izdelku je tudi vitamin A, ki je na splošno pomemben za normalno telesno rast, delovanje imunskega sistema, delovanje vida, presnovo železa, za izgradnjo kože in sluznic in njihovo delovanje, nudi oporo pri reprodukciji in vpliva na razvoj celic in tkiv. Cink podobno kot MSM prispeva k zdravju kože, las in nohtov ter k imunski odpornosti organizma. Ima vlogo pri presnovi vitamina A, pri kognitivnih funkcijah, ohranjanju vida, delovanju imunskega sistema, sintezi DNK, delitvi celic, plodnosti, zaščiti celic pred oksidativnim stresom in pri sintezi beljakovin. Selen pa ima ravno tako pomembno vlogo pri ohranjanju zdravih las in nohtov, igra pa tudi vlogo pri nastajanju semenčic, pri delovanju ščitnice in pri delovanju imunskega sistema.

NAČIN UPORABE:
Priporočamo, da raztopite 9,5 g = 1 manj polna priložena merica (merica = 10 g) v 300-400 ml vode. Izdelek ima okus manga in pomaranče, zato mešanje v ostala že aromatizirana živila (čaj, mleko, kakav, itd.) ne priporočamo. 1 izdelek zadošča za 25-dnevno redno uporabo.Hraniti v temnem prostoru, v originalni embalaži pri sobni temperaturi. Po uporabi izdelek dobro zapreti. 

VSEBNOST IN SESTAVINE
Hidrolizirani goveji kolagenski peptidi (v 1 merici je 6300 mg tipa I in III),  vitamin C oz. L-askorbinska kislina (v 1 merici je 500 mg = 625 % *PDV), cink - cinkov sulfat (v 1 merici je 10 mg = 100% PDV), vitamin B2 – riboflavin (v 1 merici je 2,8 mg = 200 % *PDV), vitamin B3 – niacinamid (v 1 merici je 32 mg = 200 % *PDV), vitamin A – retinol (v 1 merici je 1 mg = 125 % *PDV), selen - selenijev metionin (v 1 merici je 198 μg = 360 % *PDV), vitamin B7 – biotin (v 1 merici je 50 μg = 100 % *PDV) ter naravno prisoten natrij (0,015 mg), MSM - metilsulfonilmetan, ekstrakt grozdnih pešk - vitis vinifera, hialuronska kislina (40  mg), sredstvo za uravnavanje kislosti (citronska in jabolčna kislina), sladilo (sukraloza), naravno barvilo (beta karoten)  in aroma (mango, pomaranča).*PDV = priporočen dnevni vnos

OPOZORILA:
Gre za prehransko dopolnilo. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano! Pomembno se je držati smernic zdravega načina življenja. Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti! Shranjevati nedosegljivo otrokom! Hraniti v temnem in suhem prostoru pri sobni temperaturi, v originalni embalaži.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena

2x set 12 akrilnih flomastrov za vse površine SelectBeto™

Vrhunski flomastri za izdelavo čestitk, velikonočnih okraskov, risanje & pisanje po najrazličnejših podlagah, od kamna do usnja! Ne spreglejte vseh paketov flomastrov med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-52%

Shranite svoje enkratne spomine v A4 fotoknjigo s 60 stranmi

Fotoknjiga je prenovljena, s povečanim obsegom s 50 na 60 strani!

Super cena

Sanjska hiša za vašo punčko z LED osvetlitvijo

Vila je opremljena s številnim pohištvom, ki vaši omogoča neprestano oblikovanje novih interierjev!

-60%
NOVO

Komplet 4 kompatibilnih nastavkov Oral-B X Cross

Ob hkratnem nakupu 2 kuponov prejmete 4 nastavke gratis! Ultimativna naravna moč čiščenja, kombinirana z najnaprednejšo tehnologijo čiščenja zob!

Super cena
NOVO

Obnovljena mobilna delovna postaja HP Zbook 15 G3, 15,6"

Delovna postaja, namenjena zahtevnim uporabnikom, ki potrebujejo visoko zmogljivost, zanesljivost in kakovostno grafično zmogljivost za svoje delo na poti!

-94%
NOVO

Antivirusni program Panda Internet Security

Brezskrbno brskajte, nakupujte in igrajte igre na spletu!