Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

Super cena

Računalnik HP EliteDesk 800 G1 SFF s procesorjem i7

Mega zmogljiv računalnik za igro in delo! Windows 10 Home je že nameščen in vključen v ceno!

Super cena

Prenosnik Lenovo ThinkPad T570, 15,6"

Vrhunski dizajn, najkvalitetnejše komponente in neverjetna vzdržljivost!

Super cena

Komplet HP EliteDesk 800 G3 SFF s 24-palčnim monitorjem

Odličen računalnik za domačo pisarno! 2 leti garancije na računalnik in 1 leto garancije na monitor!

SUPER CENA za obnovljen 24-palčni računalniški LED monitor Samsung SyncMaster S24E450: priključki DVI-D, VGA, ločljivost do 1.920 x 1.080, razmerje slike 16:9, hitrost osveževanja slike 60 Hz, nastavljiv po višini, nagibu, rotacija, kontrast 1000:1 + 1 leto garancije!

Briljantna, kontrastna in očem prijazna slika na 24 palcih vidne površine!

Obnovljen 24-palčni monitor Samsung SyncMaster S24E450
Obnovljen 24-palčni monitor Samsung SyncMaster S24E450
Obnovljen 24-palčni monitor Samsung SyncMaster S24E450
109,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Računalniški monitor je nujna izhodna naprava, brez katere računalnika seveda ni mogoče uporabljati. Za resnično prijetno in udobno delo pa seveda potrebujete več kot kakšno staro katodno pošast, ki zaseda dragocen prostor na mizi in kvari vid. Kar potrebujete je kvaliteten monitor, ki je prijazen tako denarnici kot očem!

24-palčni LED monitor Samsung SyncMaster S24E450
Cena vključuje 1-letno garancijo.

24-palčni napredni monitor z ergonomskim dizajnom. Ima vrhunsko kvaliteto slike, hiter odzivni čas (5 ms). Zagotavlja udobje med delom z načinom za varovanje oči (Eye Saver Mode), ki optimizira udobje med gledanjem z zmanješvanjem emisij modre svetlobe, ki povzroča utrujenost oči. Tehnologija Flicker Free zmanjša utripanje zaslona, kar prav tako pripomore k boljši izkušnji.
Za dodatno ergonomijo uporabe skrbijo še podnožje, ki omogoča spreminjanje višine monitorja do 130 mm, monitor pa je prav tako možno nagibati naprej (25°) in nazaj (3°), levo in desno (do 45°) za priročno delo v skupinah, za delo z dokumenti in grafiko pa je monitor mogoče tudi zasukati za 90°.
Izdelek je bil v krajši rabi izključno v večjih podjetjih v tujini in je bil pred kratkim umaknjen iz poslovnega okolja. Izdelek je bil obnovljen, kar pomeni, da je v odlični kondiciji, pregledan in testiran. Ima lahko manjše praske zaradi predhodne uporabe, vendar vsakršna koli kozmetična praska ne bo ogrozila njegovega delovanja in zmogljivosti, ki bo primerljiva z novim izdelkom.

RECOSI d.o.o., so.p. je del uspešnega mednarodnega podjetja RECOSI (Regional and European Co-Operative for Social Industry), ki se ukvarja s profesionalno obnovo računalniške opreme. Visokokvalitetno opremo preko blagovne znamke RECOSITech prodaja in daje v najem uporabnikom, ki želijo imeti vrhunsko obnovljeno računalniško opremo za bistveno manjše stroške. S sedežem na Irskem in globalnim trgom od Evrope do ZDA so od leta 2017 prisotni tudi v Sloveniji.

Zakaj kupiti obnovljen monitor pri Recosi?
1. Ker vam Recosi omogoča ogromne prihranke. Privarčujete lahko tudi do 70 %, ko se odločite za nakup obnovljene opreme pri Recosi.
2. Zato, ker so izdelki testirani pod standardom PAS 141, kar pomeni, da so varni za uporabo in imajo najvišjo kakovost.
3. Ker izdelki prihajajo izključno iz poslovne linije in so bili v krajši rabi pri večjih multinacionalkah. Poslovna linija pomeni vzdržljivost in bistveno višjo kakovost vgrajenih komponent, kot jih ima potrošna linija.
4. Ker RECOSI pomeni tradicijo. S skupno več kot 50 letnimi mednarodnimi izkušnjami v tej industriji je Recosi vodilno podjetje na področju profesionalne obnove računalniške opreme.
5. Ko se odločite za nakup pri Recosi, ne le, da privarčujete, ampak tudi varujete okolje in spodbujate socialno podjetništvo.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena

Solarni odganjalec voluharjev in krtov

Spremenljivo zvočno valovanje na različnih frekvencah preprečuje, da bi se glodalci navadili na zvok!

Super cena

Shranite svoje enkratne spomine v A4 fotoknjigo s 60 stranmi

Fotoknjiga je prenovljena, s povečanim obsegom s 50 na 60 strani!

-50%

Napihljiva vreča za ležanje XXL Lazy bag MIX

Vreča je zasnovana tako, da se enostavno napihne brez uporabe črpalke ali dodatnih pripomočkov!

-50%
NOVO

Čudoviti leseni uhančki s kristalčkom Akalu

Elegantni modni dodatek, primeren za vsakodnevno nošenje in za pomembne dogodke!

-50%
NOVO

Univerzalni organizator za pokrovke in posode

Za učinkovito organiziranje različnh kuhinjskih dodatkov!

-52%
NOVO

Dvosegmentna groba diamantna plošča za brušenje betona

Dva segmenta na plošči zagotavljata hitro in učinkovito brušenje betona, kar ti prihrani čas in trud!