Ponudba je zaključena.

Ne spreglej aktivne ponudbe ponudnika

Super cena

Obnovljen 24-palčni računalniški LED monitor Samsung SyncMaster S24E450

Briljantna, kontrastna in očem prijazna slika na 24 palcih vidne površine!

Super cena

Obnovljen namizni računalnik HP Compaq 8200 Elite SFF

Popolna rešitev za domačo pisarno in delo od doma!

Super cena

Mini USB WiFi adapter 150 Mbps Wireless N

Pretvorite vsak računalnik z vhodom USB v brezžično mrežno napravo!

SUPER CENA za obnovljen 24-palčni računalniški LED monitor Samsung SyncMaster S24E450: priključki DVI-D, VGA, ločljivost do 1.920 x 1.080, razmerje slike 16:9, hitrost osveževanja slike 60 Hz, nastavljiv po višini, nagibu, rotacija, kontrast 1000:1 + 1 leto garancije!

Briljantna, kontrastna in očem prijazna slika na 24 palcih vidne površine!

Obnovljen 24-palčni monitor Samsung SyncMaster S24E450
Obnovljen 24-palčni monitor Samsung SyncMaster S24E450
Obnovljen 24-palčni monitor Samsung SyncMaster S24E450
109,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Računalniški monitor je nujna izhodna naprava, brez katere računalnika seveda ni mogoče uporabljati. Za resnično prijetno in udobno delo pa seveda potrebujete več kot kakšno staro katodno pošast, ki zaseda dragocen prostor na mizi in kvari vid. Kar potrebujete je kvaliteten monitor, ki je prijazen tako denarnici kot očem!

24-palčni LED monitor Samsung SyncMaster S24E450
Cena vključuje 1-letno garancijo.

24-palčni napredni monitor z ergonomskim dizajnom. Ima vrhunsko kvaliteto slike, hiter odzivni čas (5 ms). Zagotavlja udobje med delom z načinom za varovanje oči (Eye Saver Mode), ki optimizira udobje med gledanjem z zmanješvanjem emisij modre svetlobe, ki povzroča utrujenost oči. Tehnologija Flicker Free zmanjša utripanje zaslona, kar prav tako pripomore k boljši izkušnji.
Za dodatno ergonomijo uporabe skrbijo še podnožje, ki omogoča spreminjanje višine monitorja do 130 mm, monitor pa je prav tako možno nagibati naprej (25°) in nazaj (3°), levo in desno (do 45°) za priročno delo v skupinah, za delo z dokumenti in grafiko pa je monitor mogoče tudi zasukati za 90°.
Izdelek je bil v krajši rabi izključno v večjih podjetjih v tujini in je bil pred kratkim umaknjen iz poslovnega okolja. Izdelek je bil obnovljen, kar pomeni, da je v odlični kondiciji, pregledan in testiran. Ima lahko manjše praske zaradi predhodne uporabe, vendar vsakršna koli kozmetična praska ne bo ogrozila njegovega delovanja in zmogljivosti, ki bo primerljiva z novim izdelkom.

RECOSI d.o.o., so.p. je del uspešnega mednarodnega podjetja RECOSI (Regional and European Co-Operative for Social Industry), ki se ukvarja s profesionalno obnovo računalniške opreme. Visokokvalitetno opremo preko blagovne znamke RECOSITech prodaja in daje v najem uporabnikom, ki želijo imeti vrhunsko obnovljeno računalniško opremo za bistveno manjše stroške. S sedežem na Irskem in globalnim trgom od Evrope do ZDA so od leta 2017 prisotni tudi v Sloveniji.

Zakaj kupiti obnovljen monitor pri Recosi?
1. Ker vam Recosi omogoča ogromne prihranke. Privarčujete lahko tudi do 70 %, ko se odločite za nakup obnovljene opreme pri Recosi.
2. Zato, ker so izdelki testirani pod standardom PAS 141, kar pomeni, da so varni za uporabo in imajo najvišjo kakovost.
3. Ker izdelki prihajajo izključno iz poslovne linije in so bili v krajši rabi pri večjih multinacionalkah. Poslovna linija pomeni vzdržljivost in bistveno višjo kakovost vgrajenih komponent, kot jih ima potrošna linija.
4. Ker RECOSI pomeni tradicijo. S skupno več kot 50 letnimi mednarodnimi izkušnjami v tej industriji je Recosi vodilno podjetje na področju profesionalne obnove računalniške opreme.
5. Ko se odločite za nakup pri Recosi, ne le, da privarčujete, ampak tudi varujete okolje in spodbujate socialno podjetništvo.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-69%

Komplet kondomov Durex in Pasante (50 kosov)

V tej ponudbi lahko izberete tudi komplet 30 kondomov Pasante za 9,50 €!

Super cena

Kristalni odstranjevalnik dlak SoftSkin

Natančno in neboleče odstranjevanje nadležnih dlačic!

-67%

Ročna prha TurboShower z močnim curkom in nizko porabo vode

Prihrani do 30 % vode! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena

Vrhunska vzmetnica Königsmann VIGO Exclusive 5 star Collection

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge dimenzije vzmetnic, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena

Leseni metuljček Akalu po izbiri

Elegantni modni dodatek! Pri tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi ponudbe!