Izdelek vrhunske kvalitete! - 54 % na CBDa Booster, prah konoplje (30 kapsul), narejen iz čistega surovega soka konoplje!

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge izdelke, preverite med dodatnimi možnostmi!

9,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
21,75 €
-54%
Prihranek:
11,85 €
 
 

Konoplja je ena najstarejših, najbolj vsestransko uporabnih in pomembnih naravnih virov za človeški rod in se uporablja že več kot 10 tisoč let. Odlično se obnese v gradbeništvu, tekstilni industriji, prehrambni industriji in v medicini. Sana Hemp produkti so narejeni iz listov odrasle rastline industrijske konoplje, gojene na Nizozemskem. Z modernimi metodami nam je omogočeno, da zamrznemo sok rastline v sami stiskalni liniji, takoj po sočenju. Tako se ohranijo vsi minerali in vitamini. S postopkom sušenja z globokim zamrzovanjem, liofilizacijo, v našem Sana Hemp soku ohranimo vse nutritivne vrednosti!

CBDA BOOSTER, PRAH KONOPLJE (30 KAPSUL)
CBDa booster (5 mg / CBDa) je narejen z liofilizacijskim konopljinim sokom in so v kislinsko odporni in vegetarijanski kapsuli, za boljšo absorpcijo v črevesju. Za razliko od drugih CBD izdelkov SanaHemp ne meša ali pasterizira. Ena kapsula vsebuje 5 mg / CBDa, standardiziranega z vitaminom B12, da dobite več energije.

LASTNOSTI:
- topen v vodi
- eobdelano
- 100 % naravna konoplja
- super koncentriran CBDa
- pri normalni uporabi niso znani stranski učinki
- brez alergena, tako da se povsem prilega vsaki prehrani!
- pod 0,2 % THC  

NAVODILA ZA UPORABO:
1-2 kapsuli dnevno po potrebi, pred obrokom. Kapsulo zaužijte z zadostno količino vode.  
Vsebinsko pakiranje: 2 seta priročno pakiranih kapsul po 15 kom (18,75g). 1 kapsula vsebuje 5 mg CBDa (v prahu naravnega soka konoplje, celotnim spektrom kanabinoidov) in 0,4 ug (15% PDV) vitamina B12. Hraniti v hladnem in temnem prostoru.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-52%
Rezerviranih 541

Koledar A3 s slikami po vašem izboru (13 listov)

Izvirno darilo! Naj se novo leto začne s prav posebnim koledarjem!

-62%
Rezerviranih 226

Personaliziran A4 koledar z vašimi slikami (13 listov)

Poštnina GRATIS - ob hkratnem naročilu vsaj 4 koledarjev! Najlepši spomini si zaslužijo posebno mesto! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-50%
Rezerviranih 17
-75%
Rezerviranih 6
NOVO

Kvalitetna ergonomska lopata SILEN

Spremenite kidanje snega v zimski užitek!

-72%
Rezerviranih 3