SUPER CENA za obnovljen prenosnik Dell ChromeBook 11 3120 Celeron: procesor Intel Celeron N2840, 2,16 GHz, 4 GB RAM, SSD 16 GB, 11,6-palčni zaslon, wi-fi, spletna kamera, Bluetooth, 2x USB 3.0, SD card, HDMI, Chrome OS + 12 mesecev garancije!

Fantastično orodje za delo in šolanje na daljavo, saj predstavlja popoln spoj prenosnosti in učinkovitosti z vsem, kar potrebujete: GOOGLE MEET, ZOOM, TEAMS, VIDEO KONFERENCE ...!

Prenosnik Dell Chromebook 11 3120 Celeron
Prenosnik Dell Chromebook 11 3120 Celeron
199,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Odličen prenosnik za šolanje na daljavo - vse kar potrebujete GOOGLE MEET, ZOOM, TEAMS, VIDEO KONFERENCE,.... Chroombooke uporabljajo številni šolarji v ZDA in Evropi za šolanje od doma. Zakaj? Zato ker ima Chromebook vse, kar potrebuje dijak za šolanje na daljavo v cenovno dostopnem paketu.

ChromeBook je posebna vrsta prenosnih računalnikov z Google operacijskim sistemom Chrome OS. Zaradi kompaktnosti in enostavne uporabe postajajo vedno bolj popularni širom celotnega sveta, saj za relativno nizko ceno nudijo veliko, primerni pa so sploh za študente in druge uporabnike pretežno spletnih storitev in pisarniških programov. Njihova strojna oprema je optimizirana za poganjanje Googlovega sistema, ki je procesorsko manj požrešen, zaradi koncepta dela v oblaku pa potrebujejo tudi minimalno prostora za lokalno shranjevanje.
ChromeBook je bil v krajši rabi izključno v večjih podjetjih v tujini in je bil pred kratkim umaknjen iz poslovnega okolja. Računalnik je bil obnovljen, kar pomeni da je v odlični kondiciji, pregledan in testiran. Ima lahko manjše praske zaradi predhodne uporabe vendar vsakršnakoli kozmetična praska ne bo ogrozila njegovega delovanja in zmogljivosti.

Koristi Chromebooka:
– ugodna cena in enostavna uporaba,
- odličen za delo na daljavo: GOOGLE MEET, ZOOM, TEAMS, VIDEO KONFERENCE ...
– podpora več uporabnikom hkrati,
– popolna kontrola nad delom, varnost in enostavno upravljanje,
– z aplikacijo Google Drive si uporabniki enostavno izmenjujejo datoteke.

Razred A razred – obnovljeni
Znamka Dell
Model ChromeBook 11
Operacijski sistem Chrome OS
Procesor Intel Celeron N2840
Hitrost procesorja 2,16 GHz
RAM/pomnilnik 4 GB DDR3
Trdi disk SSD 16 GB (možnost razširitve s SD kartico do 64 GB)
Grafika Intel HD Graphics
Optična enota Ne
Spletna kamera: Da
WiFi: Da
Bluetooth: Da 
Zunanji
 priključki 2x USB 3.0, SD card, HDMI

RECOSI d.o.o., so.p. je del uspešnega mednarodnega podjetja RECOSI (Regional and European Co-Operative for Social Industry), ki se ukvarja s profesionalno obnovo računalniške opreme. Visokokvalitetno opremo preko blagovne znamke RECOSITech prodaja in daje v najem uporabnikom, ki želijo imeti vrhunsko obnovljeno računalniško opremo za bistveno manjše stroške. Ob tem podjetje omogoča delo tistim, ki so dolgotrajno brezposelni in mladim, ki so prvi iskalci zaposlitve. S sedežem na Irskem in globalnim trgom od Evrope do ZDA so od leta 2017 prisotni tudi v Sloveniji.

Zakaj kupiti obnovljen prenosnik pri Recosi?
1. Ker vam Recosi omogoča ogromne prihranke. Privarčujete lahko tudi do 70 %, ko se odločite za nakup obnovljenega prenosnika pri Recosi.
2. Zato, ker so izdelki testirani pod standardom PAS 141, kar pomeni, da so varni za uporabo in imajo najvišjo kakovost.
3. Ker izdelki prihajajo izključno iz poslovne linije in so bili v krajši rabi pri večjih multinacionalkah. Poslovna linija pomeni vzdržljivost in bistveno višjo kakovost vgrajenih komponent, kot jih ima potrošna linija.
4. Ker RECOSI pomeni tradicijo. S skupno več kot 50 letnimi mednarodnimi izkušnjami v tej industriji je Recosi vodilno podjetje na področju profesionalne obnove računalniške opreme.
5. Ko se odločite za nakup pri Recosi, ne le, da privarčujete, ampak tudi varujete okolje in spodbujate socialno podjetništvo.

Ponudba je del kategorij: Dom in avto | Tehnika |

Ne spreglej ostalih super ponudb

-55%
Rezerviranih 23

Šivalni stroj Privileg Pro Comfort

Gladko delovanje stroja na vseh vrstah blaga!

-66%
Rezerviranih 6

Medicinski aparat Fairy Light za preventivni pregled dojk

Enostavna in popolnoma varna uporaba! Aparat z vibracijami pospešuje prekrvavitev tkiva dojke in kože, kar pripomore k njeni učinkovitejši samoobnovi!

-53%
Rezerviranih 28
-61%
Rezerviranih 6
NOVO

Stiskalnik soka JuicyStar

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-62%
Rezerviranih 5
NOVO

Komplet 9 vakuumskih vreč za shranjevanje

Osvobodite svoje omare in poskrbite za več prostora!

-58%
Rezerviranih 10
NOVO

Majica za oblikovanje postave

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!