Medicinski pripomoček! - 66 % na aparat Fairy Light za samopregledovanje dojk, namenjen pa je tudi masaži prsi! Deluje na principu presvetljevanja tkiva z intenzivno svetlobo, ki omogoče zgodnje odkrivanje morebitnih sprememb! Poštnina je brezplačna!

Enostavna in popolnoma varna uporaba! Aparat z vibracijami pospešuje prekrvavitev tkiva dojke in kože, kar pripomore k njeni učinkovitejši samoobnovi!

49,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
149,00 €
-66%
Prihranek:
99,10 €
 
 

Naprava Fairy Light je namenjena rednemu samopregledovanju dojk. Deluje na principu presvetljevanja tkiva z intenzivno svetlobo, ki ob redni uporabi omogoča učinkovito in zgodnje odkrivanje nastalih zatrdlin in drugih sprememb.

Uporaba pripomočka Fairy Light je enostavna in popolnoma varna. Ob odkriti spremembi v tkivu dojke je potrebno obiskati osebnega zdravnika ali specialista ter opraviti strokovno preiskavo. V primeru zgodaj odkritega raka obstaja velika možnost za uspešno zdravljenje.

Aparat Fairy Light je namenjen tudi masaži prsi. V načinu za izvajanje masaže aparat z vibracijami pospešuje prekrvavitev tkiva dojke in kože, kar pripomore k njeni učinkovitejši samoobnovi. Po določenem času redne uporabe tako postane koža bolj elastična in napeta, kar prispeva k manjši povešenosti dojk.

Kako izgledajo nepravilnosti? Ob presvetlitvi dojke z intenzivno svetlobo aparata Fairy Light boste videli strukturo tkiva v njeni notranjosti. Na slikah je prikazana primerjava med izgledom zdrave dojke ter dva primera vidne nepravilnosti. V primeru, da opazite zgoščena temna območja ali lise, nemudoma obiščite osebnega zdravnika oziroma specialista.

Kaj pomenijo temna območja in lise?
V zgodnjih fazah nekaterih vrst rakavih obolenj se pretok krvi na prizadetem območju znatno poveča. V procesu, imenovanem angiogeneza, okrog tumorja nastajajo nove krvne žile. Ravno novonastale žile ustvarijo temno liso, ki jo je moč videti pod osvetlitvijo z aparatom Fairy Light.

Tehnične specifikacije:
Dimenzije: 20 cm x 5 cm x 4 cm, teža: 170 g
Garancijska doba: 12 mesecev

Ponudba je del kategorij: Dom in avto | Dom avto in vrt |

Ne spreglej ostalih super ponudb

-55%
Rezerviranih 13

Šivalni stroj Privileg Pro Comfort

Gladko delovanje stroja na vseh vrstah blaga!

-50%
Rezerviranih 29

CBD kapljice 5% 1+1 gratis, prehransko dopolnilo

Idealno kot preventiva ali pomoč pri blažjih bolezenskih stanjih! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-67%
Rezerviranih 4

Super Push up spodnjice

V trenutku do željenega učinka!

-70%
Rezerviranih 5
NOVO

Komplet kondomov Durex in Pasante (50 kosov)

V tej ponudbi lahko izberete tudi komplet 30 kondomov za 8,70 €!

Super cena
Rezerviranih 3
NOVO

Mini USB WiFi adapter 150 Mbps Wireless N

Pretvorite vsak računalnik z vhodom USB v brezžično mrežno napravo!

-72%
Rezerviranih 3
NOVO

Raztegljiva prevleka za stol

Preprost in eleganten način za zaščito vaših stolov!