- 87 % na bon v vrednosti 766 € za otoplastiko, estetsko korekcijo ušes v Polikliniki Superiora: posvetovalni pregled s strokovnjakom + poseg + lokalna anestezija!

Takoj plačate le kupon 1nadan, 103 €. Doplačilo 580 € do polne vrednosti 1.346 €, pa poravnate v sami ordinaciji. Ne spreglejte vseh estetskih posegov med dodatnimi možnostmi ponudbe!

103,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
766,00 €
-87%
Prihranek:
663,00 €
 
 

Kaj je korekcija ušes?
Korekcija ušes oziroma otoplastika je korektivni estetski poseg, s katerim se odpravljajo deformacije ušes. Z njim se najpogosteje korigira odklon ušesa od glave. upognjenost, asimetrija in prirojene deformacije ušes niso redkost, korekcija pa je enostavna operacija, s katero je mogoče vse omenjene deformacije enostavno odpraviti.

Priprava pacienta
Nerazvit rob, plitka ušesna školjka, zadebeljen hrustanec in podvojena resica so ob štrlečih, prevelikih in nepravilno oblikovanih ušesih najpogostejše malformacije, ki so vidne od rojstva. Nezadovoljstvo z videzom, še posebej če so informacije prisotne na področju obraza, lahko povzroči občutek nezadovoljstva, manjvrednosti in pomanjkanja samozavesti. zato je korekcija ušes idealen poseg, s katerim je mogoče odpraviti omenjene pomanjkljivosti in preprečiti krepitev negativnih čustev. Lastnost otoplastike, po kateri se razlikuje od drugih estetskih posegov, je, da jo je mogoče izvajati že v zgodnjem otroštvu. Rast ušesne školjke se skoraj popolnoma zaključi do petega leta starosti, zato je mogoče korekcijo ušes opraviti že po otrokovem dopolnjenem šestem letu. S tem se relativno zgodaj odpravijo pomanjkljivosti, ki so lahko vir omenjenega nezadovoljstva.

Potek posega
Korekcija ušes je rutinski poseg in najpogosteje traja do eno uro. Dobra priprava in kvaliteten rez sta najpomembnejša v samem procesu operacije. Otoplastika se izvaja pod lokalno anestezijo.

Potek okrevanja in koristni nasveti
24-48 ur po operaciji je potrebno obvezno nositi debel povoj okoli glave, ki mora pokrivati celotno uho. Po snemanju povoja se priporoča nošenje elastičnega traku, ki preprečuje morebitne poškodbe ušes, do katerih lahko pride med spanjem. Popolno okrevanje oz. pojenjanej bolečine, otekline in modric traja približno 10 dni, šivi pa se odstranijo po 7 dneh.

Rezultati operacije
Ko izginejo vse sledi operacije, torej po približno 10 dneh, so vidni rezultati korekcije ušes.
Brazgotine niso vidne, zadovoljstvo pa je popolno.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Rezerviranih 372

Celodnevna vstopnica za Termalni Center Thermana Park Laško

Sproščanje za par ali zabava za vso družino!

Super cena
Rezerviranih več kot 2000

Celodnevno kopanje na Termalni rivieri v Termah Čatež

Vodni raj na več kot 2.300 m2 notranjih termalnih površin!

Super cena
Rezerviranih 22

Adrenalinski ZipLine spust po 4 km jeklenih vrvi

Adrenalinsko doživetje v Bovcu s čudovitim razgledom na neokrnjeno dolino reke Soče in Učje, ki so se ga udeležili tudi znani Slovenci: Peter Prevc, Sebastian Cavazza, Nina Pušlar ...!

-51%
Rezerviranih 6
NOVO

Klasična nega obraza, 60 min

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi ultrazvočno čiščenje obraza za 11,90 €!

-62%
Rezerviranih 3
NOVO

Energijska masaža telesa v Studiu Suzana (60 min)

Prepustite se pravim rokam in osebi, ki vam zagotavlja pozitiven učinek!

-50%
Rezerviranih 4
NOVO

Pomlajevalna nega obraza z ultrazvokom

Vrhunski pomlajevalni tretma, ki pospeši mikrocirkulacijo in nastanek novega kolagena, kar kožo vidno napne in regenerira!