- 87 % na bon v vrednosti 766 € za otoplastiko, estetsko korekcijo ušes v Polikliniki Superiora: posvetovalni pregled s strokovnjakom + poseg + lokalna anestezija!

Takoj plačate le kupon 1nadan, 103 €. Doplačilo 580 € do polne vrednosti 1.346 €, pa poravnate v sami ordinaciji. Ne spreglejte vseh estetskih posegov med dodatnimi možnostmi ponudbe!

103,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
766,00 €
-87%
Prihranek:
663,00 €
 
 

Kaj je korekcija ušes?
Korekcija ušes oziroma otoplastika je korektivni estetski poseg, s katerim se odpravljajo deformacije ušes. Z njim se najpogosteje korigira odklon ušesa od glave. upognjenost, asimetrija in prirojene deformacije ušes niso redkost, korekcija pa je enostavna operacija, s katero je mogoče vse omenjene deformacije enostavno odpraviti.

Priprava pacienta
Nerazvit rob, plitka ušesna školjka, zadebeljen hrustanec in podvojena resica so ob štrlečih, prevelikih in nepravilno oblikovanih ušesih najpogostejše malformacije, ki so vidne od rojstva. Nezadovoljstvo z videzom, še posebej če so informacije prisotne na področju obraza, lahko povzroči občutek nezadovoljstva, manjvrednosti in pomanjkanja samozavesti. zato je korekcija ušes idealen poseg, s katerim je mogoče odpraviti omenjene pomanjkljivosti in preprečiti krepitev negativnih čustev. Lastnost otoplastike, po kateri se razlikuje od drugih estetskih posegov, je, da jo je mogoče izvajati že v zgodnjem otroštvu. Rast ušesne školjke se skoraj popolnoma zaključi do petega leta starosti, zato je mogoče korekcijo ušes opraviti že po otrokovem dopolnjenem šestem letu. S tem se relativno zgodaj odpravijo pomanjkljivosti, ki so lahko vir omenjenega nezadovoljstva.

Potek posega
Korekcija ušes je rutinski poseg in najpogosteje traja do eno uro. Dobra priprava in kvaliteten rez sta najpomembnejša v samem procesu operacije. Otoplastika se izvaja pod lokalno anestezijo.

Potek okrevanja in koristni nasveti
24-48 ur po operaciji je potrebno obvezno nositi debel povoj okoli glave, ki mora pokrivati celotno uho. Po snemanju povoja se priporoča nošenje elastičnega traku, ki preprečuje morebitne poškodbe ušes, do katerih lahko pride med spanjem. Popolno okrevanje oz. pojenjanej bolečine, otekline in modric traja približno 10 dni, šivi pa se odstranijo po 7 dneh.

Rezultati operacije
Ko izginejo vse sledi operacije, torej po približno 10 dneh, so vidni rezultati korekcije ušes.
Brazgotine niso vidne, zadovoljstvo pa je popolno.

Ponudba je del kategorij: Lepota in zdravje | Preoblikovanje telesa | Ostalo lepota in zdravje |

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Rezerviranih več kot 2000

Celodnevno kopanje na Termalni rivieri v Termah Čatež

Vodni raj na več kot 2.300 m2 notranjih termalnih površin!

-54%
Rezerviranih 6

Bioresonančni preventivni screening celotnega telesa

Pravočasno poskrbite za zdravje! Kupite zdaj, kupon pa lahko unovčite vse do 31. 7. 2020!

-57%
Rezerviranih 1217

Glavna jed s prilogo v eni od Restavracij 123

V tej ponudbi lahko izberete tudi paket 10 kuponov za glavno jed v Restavracijah 123 v Ljubljani in Novi Gorici za 2,99 €/kupon + DARILO: zlati kupon za 1x glavno jed s prilogo!

Super cena
Rezerviranih 4
NOVO

Celodnevna odrasla vstopnica za vodni park Istralandia

V tej ponudbi je na voljo tudi otroška celodnevna vstopnica za vodni park Istralandia za 18,10 €!

-69%
Rezerviranih 6
NOVO

60-minutna masaža po izbiri v salonu Pikica na i

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge vrste masaže za 24,90 €. Kuponi so unovčljivi vse do 31. 8. 2020!

-66%
Rezerviranih 3
NOVO

Masažno razvajanje za 2 osebi v studiu Kvadrus

Odličen paket razvajanja v dvoje! Sprostite se in uživajte v popolni masaži! Kuponi so unovčljivi vse do 31. 8. 2020!