S hipnozo do harmonije! - 64 % na 60-minutno hipnoterapijo, ki jo vodi certificirana hipnoterapevtka Andreja Paljevec + GRATIS: 30-minutna sprostitvena masaža, ki poglobi učinek hipnoze! Odlična terapevtska metoda za razreševanje čustvenih in duševnih težav!

Ne spreglejte vseh opcij terapij in učenja hipnoze med dodatnimi možnostmi ponudbe!

25,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
70,00 €
-64%
Prihranek:
45,00 €
 
 

Hipnoza za boljše življenje!

Poslovimo se od ustaljenih razvad, slabih vzorcev in zakoreninjenih idej v podzavesti, ki nas zavirajo in nam ne dopuščajo, da bi povsem razvili svoje potenciale in zaživeli na polno. To lahko brez večjega truda dosežemo s hipnozo, ki omogoča dostop do podzavesti, te ogromne zakladnice vseh naših preteklih izkušenj, misli, občutkov, vtisov, bodisi da se jih zavestno spominjamo ali pa smo na njih že zdavnaj pozabili.

Ko je človek v hipnotičnem stanju, njegov zavestni um počiva, hipnoterapevt pa se neposredno posveti podzavesti in jo reprogramira za bolj harmonično in srečno življenje. Hipnoza je spremenjeno stanje zavesti, za katero so značilni sproščenost, koncentracija in sprejemljivost za sugestijo. Je naravno stanje sprostitve in zbranosti, pri katerem pride med aktivacijo podzavesti do odklopa zavesti. Da dosežemo zbranost, uporabljamo sicer našo zavest, moč volje, njena učinkovitost znaša 10 – 25 odstotkov, raven zbranosti podzavesti pa se giblje kar med 50 in 100 odstotki in za 200 in več odstotkov izboljšuje potencial naših možganov. Znanstvene raziskave so pokazale, da je več kot 70 odstotkov bolezni psihosomatskega izvora. Misli vplivajo na delovanje vseh telesnih organov. Skrbi, denimo, lahko povzročijo nastanek čira na želodcu, jeza poveča izločanje adrenalina in pretirano delovanje nadledvičnih žlez, tesnoba in strah vplivajo na krvni tlak.

Pred vsakim dejanjem je vedno misel. Če želimo spremeniti svoja dejanja in izkušnje, moramo najprej spremeniti svoje misli. Praksa kaže, da dlje časa izvajana govorna sugestija izzove telesne spremembe. S hipnozo lahko zamenjamo misel v podzavesti, ki povzroča negativne telesne odzive. Pomemben zakon, na katerem temelji, je tudi, da je imaginacija močnejša od razuma. Možgani ne ločujejo med realnostjo in imaginarnim. Pri delu s podzavestjo velja presenetljivo pravilo, da se ne naprezamo. Bolj ko bomo namreč hoteli zavestno reševati težavo z močjo voljo, manjši bodo rezultati. Vsak neustrezen miselni vzorec se spremeni, če pošljemo nanj določeno količino besed z nasprotnim pomenom. Zdravje in uspeh je odvisen od našega mentalnega pričakovanja, saj postanemo tisto, kar razmišljamo. Osnova vsake hipnoze je monotono ponavljanje. To pomeni, da so običajno potrebne vsaj  dve do tri terapije za preseganje ustaljenih vzorcev.

Če želite aktivno vplivati na svoje življenje, se znebiti cigaret, alkohola in drugih škodljivih substanc, odvečnih kilogramov, kompulzivnega vedenja, slabe samopodobe, depresije, raznih strahov in fobij, anksioznosti, nespečnosti, spolnih težav, nočnih mor, histerije, treme pri nastopanju v javnosti, nezbranosti in slabe učinkovitosti pri delu, različnih psihosomatskih bolezni, je hipnoterapija zagotovo med najbolj uspešnimi terapevtskimi metodami.

Hipnoterapevtka in certificirana učiteljica joge Andreja Paljevec je leta 2010 prejela certifikat Ameriške zveze hipnoterapevtov. Izobraževala se je v Postojni pri Božidarju Grilcu, ki je končal hipnoterapijo na OHTC v ZDA. Sicer že vrsto let deluje kot svobodna novinarka in je specializirana za področje zdravja in alternativne medicine, parapsihologije in mejnih znanosti.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Rezerviranih več kot 2000

Celodnevna kopalna karta za Termalno riviero

Vodni raj na več kot 10.000 m2 zunanjih termalnih površin! Otroci do 4,99. leta starosti imajo v spremstvu staršev brezplačen vstop!

Super cena
Rezerviranih 154

3-urni obisk Savna parka v Termah Čatež

Vsak četrtek je od 17. ure naprej v Savna parku Ladies day - užitki v savni samo za nežnejši spol!

Super cena
Rezerviranih 2429

Celodnevno kopanje v Zdravilišču Radenci

Vstopite v svet termalnih mehurčkov! V tej ponudbi lahko izberete tudi celodnevno kopanje + dunajski zrezek s prilogo za 12,60 €.

-67%
Rezerviranih 450
NOVO

Profesionalno pranje avta v avtomatski avtopralnici AvtoStop

Ponudba velja ob nakupu paketov 5 kuponov! Na voljo so različni paketi, ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-60%
Rezerviranih 5
NOVO

SPA pedikura za ženske in moške (60 min)

V tej ponudbi lahko izberete tudi SPA pedikuro + permanentno lakiranje za 25 €!

-50%
Rezerviranih 7
NOVO

Paket ženskih frizerskih storitev (striženje, umivanje, fen)

V tej ponudbi lahko izberete tudi paket frizerskih storitev za ženske z barvanjem za 35 €!