Inovativno! - 50 % na klinično preizkušen terapevtski pripomoček TOBIAR za pomoč pri poškodbah in bolečinah zaradi ponavljajočih se gibov - za vrat, ramena in roke! Na voljo v 3 barvah: naravni, temni ali rumeni! Naravi prijazen izdelek, napaja se preko priloženega USB kabla!

Patentirana rešitev težav pri delu v pisarni, težjih fizičnih delih oz. delu z rokami! Deluje s pomočjo vibracijskih dražljajev na določeno mišico ali drug poškodovani del telesa!

Tobiar terapevtski pripomocek
Tobiar terapevtski pripomocek
37,45€
    Kupi kupon
Vrednost:
74,90 €
-50%
Prihranek:
37,45 €
 
 

Tobiar je terapevtski pripomoček, namenjen preventivni uporabi, preprečevanju razvoja poškodb zaradi ponavljajočih se gibov. Je produkt, ki združuje ergonomsko obliko podlage za miško s prenosnim masažnim pripomočkom, ki se ga enostavno napolni z mikro USB kablom.
Tobiar deluje z lokalno vibro terapijo - tehnika, ki deluje s pomočjo vibracijskih dražljajev za določeno mišico ali drug poškodovani del telesa.

Lokalna vibracijska terapija Tobiar deluje:
• protibolečinsko
• pospešuje cirkulacijo krvi in
• pospešuje metabolizem,
• sprošča in stimulira mišično tkivo
• povečuje prevodnost živcev
• regeneracija celic

Terapevtski pripomoček Tobiar je tako primeren za zdrave, kot tudi tiste, ki trpite za bolečinami, ker omogoča optimalno vibracijo celic. Dodatna ugodnost, ki jo predstavlja terapevtski pripomoček Tobiar je ergonomska oblika. To pomeni, da terapevtski pripomoček vašim rokam omogoča optimalno oporo med samim delom z računalnikom. S tem terapevtski pripomoček Tobiar deluje preventivno.

Ponudba je del kategorij: Darila za rojstni dan |

Ne spreglej ostalih super ponudb

-51%
Rezerviranih 21
-60%
Rezerviranih 6

Vrhunske moške ali ženske japonke BOOMBUZ

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi 2x vrhunske moške ali ženske japonke BOOMBUZ za 19,90 €!

-65%
Rezerviranih 22

Pametna zapestnica M3

Vaš najboljši spremljevalec, vedno na vaši roki! S številnimi funkcijami, ki spremljajo vaše navade in vsakdanje aktivnosti!

-69%
Rezerviranih 8
NOVO

Komplet 4 LED žarnic z UV lučko LineoShine™ proti komarjem

Zaščitite sebe in svoje bližnje z žarnico proti mrčesu LineoShine™ in brezskrbno uživajte v poletju več sezon, doma ali na morju!

-68%
Rezerviranih 4
NOVO

Komplet 4 kompatibilnih nastavkov Oral-B Precision Black

Ob hkratnem nakupu 2 kuponov prejmete 4 nastavke gratis! Ultimativna naravna moč čiščenja, kombinirana z najnaprednejšo tehnologijo čiščenja zob!

-50%
Rezerviranih 6
NOVO

Tinktura Pegasti badelj

Za vsako tegobo raste rožica!