Odličen korekcijski pripomoček! - 73 % na 1 par anatomskih silikonskih medprstnih separatorjev Fix-a za deformirane nožne palce (Hallux valgus)! Poštnina je brezplačna!

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge vrste ortopedskih pripomočkov, preverite med dodatnimi možnostmi!

4,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
18,00 €
-73%
Prihranek:
13,10 €
 
 

FIX-a, medprstni pripomoček za korekcijo ukrivljenega nožnega palca

Ščitnik oziroma medprstni pripomoček za sklep palca na nogi je oblikovan tako, da se prilagodi nepravilni obliki sklepa, primeren pa je za nošenje v udobnih čevljih in copatih. Pripomoček za Hallux Valgus se uporablja tako pred operacijo te težave kot tudi po njej.
Uporaba ščitnika pripomore k manjši in manj opazni brazgotini po operaciji, prav tako pa lahko skrajša čas rehabilitacije. V času uporabe poveča krvni obtok in izboljša ravnotežje.
V kompletu boste prejeli 2 medprstna pripomočka (za levo in desno nogo).

Visoke pete in modni ozki čevlji so skupaj z dednostjo glavni razlog za ukrivljanje palcev na nogah - ta deformacija nosi strokovni naziv hallux valgus, zaradi nje pa trpi kar tretjina žensk in približno vsak dvajseti moški. Sprva le estetska nadloga lahko z leti vodi v večje težave - od problemov pri iskanju primerne obutve do bolečin in večjih težav pri hoji, saj se z zamikom palca začne debeliti tudi sklep na notranji strani stopala. V takšnih primerih je operativni poseg edina rešitev. 

Vzroki za nastanek:
- dedna predispozicija
- sekundarna težava pri ploskih nogah
- tesna in visoka obutev, čevlji z visoko peto, napačna velikost čevlja
- hipermobilna prva stopalnica

Palec se sčasoma vse bolj krivi navzven, na sklepu pa se zaradi pritiska obuval najprej pojavita oteklina in rdečina, sčasoma pa sledijo zadebelitev kosti in vezivnih tkiv, kar povzroča vse večje bolečine in manjšo gibljivost.

Nega izdelka: očistite s toplo vodo in posušite na zraku.

Ponudba je del kategorij: Izdelki za lepoto in zdravje |

Ne spreglej ostalih super ponudb

-51%
Rezerviranih 21
-60%
Rezerviranih 6

Vrhunske moške ali ženske japonke BOOMBUZ

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi 2x vrhunske moške ali ženske japonke BOOMBUZ za 19,90 €!

-65%
Rezerviranih 22

Pametna zapestnica M3

Vaš najboljši spremljevalec, vedno na vaši roki! S številnimi funkcijami, ki spremljajo vaše navade in vsakdanje aktivnosti!

-69%
Rezerviranih 8
NOVO

Komplet 4 LED žarnic z UV lučko LineoShine™ proti komarjem

Zaščitite sebe in svoje bližnje z žarnico proti mrčesu LineoShine™ in brezskrbno uživajte v poletju več sezon, doma ali na morju!

-68%
Rezerviranih 4
NOVO

Komplet 4 kompatibilnih nastavkov Oral-B Precision Black

Ob hkratnem nakupu 2 kuponov prejmete 4 nastavke gratis! Ultimativna naravna moč čiščenja, kombinirana z najnaprednejšo tehnologijo čiščenja zob!

-50%
Rezerviranih 6
NOVO

Tinktura Pegasti badelj

Za vsako tegobo raste rožica!