Preprečite preležanine! - 50 % na antidekubitusno blazino za ležišče (200 x 90 x 7 cm) s kompresorjem in garancijo 12 mesecev! Poštnina je brezplačna!

Nujna oprema za trajno ali začasno nepokretne!

65,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
130,00 €
-50%
Prihranek:
65,00 €
 
 

Antidekubitusna blazina za ležišče je koristen pripomoček za nepokretne osebe in oslabele ljudi, ki večino časa preživijo leže ali sede. Blazina je idealna za uporabo pri začetnih stadijih preležanin (pordela koža).

Preležanine nastanejo zaradi dolgotrajnega neprekinjenega pritiska na določen del telesa. Gre za globoko poškodbo tkiva, ki nastane zaradi slabe prekrvavitve, najpogosteje pa se pojavljajo na zatilju, glavi, ramenih, lopaticah, komolcih, hrbtenici, kolkih, trtici, kolenih in petah.

Preležanine se težko in dolgo zdravijo, zato je preventiva najboljši ukrep. Osnovni način preprečevanja preležanin je obračanje bolnika na vsaki dve uri, kar pa je izjemno naporno za negovalca. Prav zato je uporaba posebnih blazin za ležišče toliko bolj dobrodošla tako za pacienta kot za tiste, ki zanj skrbijo. Blazina je izdelana iz prekatov, ki jih kompresor izmenično polni z zrakom, tako da se pritisk porazdeli in preležanine se sploh ne pojavijo.

Blazino preprosto položite na posteljni vložek in jo na koncih zavihajte pod vložek, nato pa posteljo normalno posteljite. Nasvet: uporabljajte posteljnino iz naravnih materialov, ki dihajo in vpijajo vlago, prav tako pa jo pogosto zamenjajte.

Lastnosti:
- Dimenzije: 200 x 9 x 7 cm
- Nosilnost: 110 kg
- Pretok zraka: 7-8 L/min
- Garancija: 12 mesecev

Ponudba je del kategorij: Izdelki za lepoto in zdravje |

Ne spreglej ostalih super ponudb

-51%
Rezerviranih 21
-60%
Rezerviranih 6

Vrhunske moške ali ženske japonke BOOMBUZ

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi 2x vrhunske moške ali ženske japonke BOOMBUZ za 19,90 €!

-65%
Rezerviranih 22

Pametna zapestnica M3

Vaš najboljši spremljevalec, vedno na vaši roki! S številnimi funkcijami, ki spremljajo vaše navade in vsakdanje aktivnosti!

-69%
Rezerviranih 7
NOVO

Komplet 4 LED žarnic z UV lučko LineoShine™ proti komarjem

Zaščitite sebe in svoje bližnje z žarnico proti mrčesu LineoShine™ in brezskrbno uživajte v poletju več sezon, doma ali na morju!

-68%
Rezerviranih 4
NOVO

Komplet 4 kompatibilnih nastavkov Oral-B Precision Black

Ob hkratnem nakupu 2 kuponov prejmete 4 nastavke gratis! Ultimativna naravna moč čiščenja, kombinirana z najnaprednejšo tehnologijo čiščenja zob!

-50%
Rezerviranih 6
NOVO

Tinktura Pegasti badelj

Za vsako tegobo raste rožica!