- 71 % na superkompleks vitaminov, hranil in antioksidantov za aktivne moške in ženske, naravno prehransko dopolnilo za izboljšanje športne vzržljivosti in zmogljivosti (60 kapsul)! Poštnina je brezplačna!

V tej ponudbi je na voljo tudi paket 3x superkompleks za aktivne moške in ženske + GRATIS resveratrol (60 kapsul) za 32,97 €!

10,99€
    Kupi kupon
Vrednost:
38,00 €
-71%
Prihranek:
27,01 €
 
 

Sperkompleks za aktivne moške in ženske

Pomaga izboljšati športne performanse. Vsebuje sestavine, ki pomagajo povečati vzdržljivost, krčenje in raztezanje mišic ter njihovo zmogljivost. Prav tako lahko izbolša prekrvavitev tkiv, s čimer se poveča prenos hranil v mišice in se poveča regeneracija tkiv.

Vsaka tableta vsebuje: magnezijev bisglicinat 57, 4mg, L-Arginin HCL 70mg, koncentrat brusnice v prahu 50mg, sabljasti triplat 250mg, maca 200mg, cinkov citrat 5mg, vodna kreša 50mg, Ginkgo biloba 625mg, ekstrakt česna 1000mg, oves 100mg, korejski ginseng 500mg, brstični brokoli 100mg, vitamin D3 kolekalciferol 667iu, ekstrakt črnega popra 5mg, vitamin B6 piridoksih hidroklorid 3,5mg

Navodila za uporabo: 1-3 kapsule dnevno kot prehranski dodatek ali po nasvetu zdravnika. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.
Če ste noseči, dojite ali jemljete zdravila na recept ali pod zdravnikovim nadzorom, se posvetujte s svojim zdravnikom o primernosti uporabe prehranskega dopolnila.
Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%

CBD kapljice 5% 1+1 gratis, prehransko dopolnilo

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-73%

Komplet 8 nastavkov (glave) za zobne ščetke Philips Sonicare

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Ob hkratnem nakupu 2 kuponov prejmete 4 nastavke GRATIS!

-50%

Vsestransko uporabno OptiMag magnezijevo olje (250 ml)

Izjemna pomoč v primeru luskavice, sindroma nemirnih nog, krčnih žil na nogah, krčev ter bolečin v mišicah, utrujenosti, izčrpanosti, migren, osteoporoze, nespečnosti, visokega krvnega pritiska, težav s presnovo sladkorja itd.!

-62%
NOVO

Prekrasen par uhanov s kristali Swarovski®

Nakit je nealergen in primeren za vsakogar!