- 65 % na KOREKTOR za pravilno DRŽO, ki pomaga potegniti ramena nazaj in s tem korigira držo! Narejen iz poliestra, enostaven in udoben za uporabo ter povsem neviden pod obleko! Ima nastavljiv pas z naramnicami, primeren za otroke, ženske in moške vseh starosti! Poštnina je brezplačna!

Lepa in pravilna drža je ključnega pomena za zdravo hrbtenico in telo!

13,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
39,99 €
-65%
Prihranek:
26,09 €
 
 

Korektor drže pomaga popraviti nepravilno držo in potegniti ramena nazaj. Prav nepravilna drža ramen je eden od glavnih razlogov, ki vodi do nepravilne, tudi ukrivljene drže. Imejte tudi vi pokončno in pravilno držo!

Lepa in pravilna drža je ključnega pomena za zdravo hrbtenico in telo. Korektor je enostaven za uporabo in udoben za nošnjo ter pod obleko povsem neviden. Pomaga popraviti nepravilno držo in potegniti ramena nazaj ter odpravi ukrivljeno držo. Korektor popravi skoliozo in ostale nepravilnosti v hrbtenici, ki so nastale zaradi nepravilne drže. Pomaga telesu in ga opozarja, da se navadi na pravilno telesno držo. Pomaga uravnavati pravilno držo, saj ljudje podzavestno postavimo ramena naprej, kar vpliva na držo celotnega telesa. Nošnja korektorja samo nekaj ur na dan vam lahko pomaga, da se navadite na pravilno držo s tem, da pomaknete ramena nazaj.

Korektor ima nastavljiv pas z naramnicami za korekcijo pravilne drže, tako da je primeren tako za otroke, ženske in moške. Primeren je za širine ramen. Je črne barve in iz poliestra. Lahko ga perete na roke. Primeren je tako za moške, kot tudi ženske vseh starosti.

DELOVANJE:
- pomaga popraviti nepravilno držo
- vleče ramena nazaj
- popravlja skoliozo
- uravnava pravilno držo s tem, ko ramena vleče nazaj
- zravna vrat in ga prilagodi hrbtenici
- zmanjšuje bolečino zaradi nepravilne drže
- je neviden pod obleko

Več o izdelku si lahko ogledate na TEJ POVEZAVI.

Ponudba je del kategorij: Izdelki za lepoto in zdravje |

Ne spreglej ostalih super ponudb

-52%
Rezerviranih 68

Shranite vaše spomine v fotoknjigi A4 formata!

Podarite knjigo spominov vašim najbližjim!

Super cena
Rezerviranih 34
-50%
Rezerviranih 25

Vsestransko uporabno OptiMag magnezijevo olje (250 ml)

Izjemna pomoč v primeru luskavice, sindroma nemirnih nog, krčnih žil na nogah, krčev ter bolečin v mišicah, utrujenosti, izčrpanosti, migren, osteoporoze, nespečnosti, visokega krvnega pritiska, težav s presnovo sladkorja itd.!

-50%
Rezerviranih 7
NOVO

Z naravno zobno ščetko Woody do bolj belih in zdravih zob

100% naravna nega zob za popolno zaščito vašega nasmeha!

-51%
Rezerviranih 17
-62%
Rezerviranih 16
NOVO

Vrhunska vzmetnica Almero Delux

Spoznajte trdo ortopedsko vzmetnico z naprednimi vzmetmi Herkül! V tej ponudbi lahko izberete tudi druge dimenzije vzmetnic, preverite med dodatnimi možnostmi!