Za vrhunsko higieno zob! - 75 % na komplet 8 kompatibilnih nastavkov (glave) za električne zobne ščetke blagovne znamke Philips Sonicare! Poštnina je brezplačna!

Popolni nadomestni nastavki glave za zobne ščetke, za optimalno higieno!

9,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
39,90 €
-75%
Prihranek:
30,00 €
 
 

Ali tudi vi obožujete svojo nobel garnituro za nego zob Philips Sonicare? Ta izjemna sonična tehnologija vrhunsko očisti vaše zobe in ustno votlino, zmanjša nalaganje zobnega kamna in preprečuje kopičenje zobnih oblog.

So pa nastavki s ščetko precej dražji od zobnih ščetk in pogosto se tudi hitreje obrabijo. Nikar ne naročajte dragih nastavkov, sedaj jih lahko dobite po noro ugodni ceni! V tej ponudbi so za vas izbrali kar 8 kompatibilnih nastavkov, ki vam dajejo vse prednosti sonične tehnologije. Ščetke lahko uporablja cela družina, vsaka ščetka pa je 100% varna za zobe in dlesni. Kot vse originalne glave ščetke Philips Sonicare je tudi ta kompatibilna glava ščetke temeljito preizkušena ter zagotavlja izjemno zmogljivost in trpežnost.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena

Sanjska hiša za vašo punčko z LED osvetlitvijo

Vila je opremljena s številnim pohištvom, ki vaši omogoča neprestano oblikovanje novih interierjev!

Super cena
-50%

Shranite svoje enkratne spomine v A4 fotoknjigo s 60 stranmi

Fotoknjiga je prenovljena, s povečanim obsegom s 50 na 60 strani!

-50%
NOVO

Komplet kondomov Durex London (30 kosov)

Zanesljivi kondomi priznane blagovne znamke! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi drugo opcijo, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
NOVO

336-delni set kock za sestavljanje proge za spuščanje žogic

Primerno za otroke od 3. leta dalje! Za izboljšanje ročnih spretnosti, ustvarjalnost, raziskovalne sposobnosti, koordinacijo rok in oči in razlikovanje barv!

-50%
NOVO

Pripomoček za vihanje trepalnic s pomočjo toplote

Preprosta, varna in enostavna uporaba, ki se segreje na popolno temperaturo za nežno privihanost trepalnic!