Popoln samomasažni pripomoček! - 58 % na profesionalni masažni valjček 4Sports! Premium kvaliteta, priporočajo ga fizioterapevti, trenerji in profesionalni športniki!

Idealen za profesionalne in rekreativne športnike ter vse, ki imajo težave z bolečinami v hrbtu!

masažni valjček
masažni valjček
14,95€
    Kupi kupon
Vrednost:
35,90 €
-58%
Prihranek:
20,95 €
 
 

Popoln samomasažni pripomoček za profesionalne in rekreativne športnike ter vse, ki imajo težave z bolečinami v hrbtu. Priporočajo ga fizioterapevti, trenerji in profesionalni športniki. Pospeši regeneracijo mišic in poveča njihovo fleksibilnost, odpravi boleče vozle, izboljša ravnotežje, okrepi osrednji del telesa in odpravlja celulit.

Prednosti masažnega valjčka 4Sports:
- Simulacija ročne masaže: mehka zunanja mrežasta struktura masažnega valjčka simulira ročno masažo profesionalnih maserjev.
- Sprosti mišice: zagotovi globinsko masažo tkiva, kar pripomore k podaljševanju mišičnih tkiv in zagotavlja olajšanje bolečin v mišicah po treningu in dolgih obdobjih sedenja.
- Odstrani mlečno kislino iz mišic: pomaga hitreje iztisniti mlečno kislino iz utrujenih mišic.
- Izboljša krvni obtok: izboljša delovanje celic in pospeši regeneracijo mišic.
- Poveča prožnost: pripomore k zmanjšanju poškodb in izboljšuje učinkovitost in moč mišic.

Koristni nasveti: Uporaba masažnega valjčka je še posebej priporočljiva namesto raztezanja po vsaki vadbi. Valjčkanje lahko povzroči bolečino, še posebej pri začetnikih. Vendar je bolečina dobrodošla, saj vodi k sprostitvi mišic in bo sčasoma postala sprejemljivejša. Na vsakem delu telesa se povaljajte 10 do 20-krat. Nato nadaljujte z drugim delom telesa. Če na določenem mestu čutite bolečino, zadržite položaj za 20 sekund in šele nato nadaljujte z valjčkanjem. Ne valjčkajte se po trebuhu in preko sklepov. Priporočena vsakodnevna 5-minutna uporaba.

Uporaba:
Hrbet: Uležite se na masažni valjček, tako da se le-ta nahaja pod vašimi rameni. Pokrčite kolena in dvignite boke. Počasi se pomikajte naprej in nazaj in masirajte zgornji del hrbta. Nato valjček premaknite še na predel križa in ponovite vajo.
Zadnja stegenska loža in meča: Položite valjček pod stegna. Z rokami se oprite ob tla. Nato se nežno premikajte gor in dol po zadnji stegenski loži do kolena. Ponovite 10 – 20-krat. Nato prestavite valjček pod meča in ponovite vajo. Izogibajte se kolenu in gležnjem.
Gluteus – ritna mišica: Masažni valjček položite pod zadnjico, eno nogo prekrižajte čez drugo in se s pomočjo druge noge pomikajte gor in dol po valjčku. Zamenjajte nogi in ponovite vajo.
Kvadriceps – sprednja stegenska mišica: Postavite se v položaj mizice in si položite valjček pod stegna. S pomočjo rok se pomikajte gor in dol po valjčku.
Stranska stegenska mišica: Bočno se uležite na masažni valjček. Spodnja roka naj bo pokrčena na tleh in podpira težo telesa. Zgornjo nogo položite preko spodnje na tla in si zagotovite dobro oporo. Za boljše ravnotežje si lahko pomagate tudi z zgornjo roko. Valjčkajte se od kolena do bokov in nazaj. Zamenjajte in ponovite še za drugo stransko mišico.
Široka hrbtna mišica: Uležite se na bok in si položite valjček pod pazduho. Spodnja roka naj bo popolnoma iztegnjena. Zgornjo nogo prekrižajte preko spodnje za boljše ravnotežje. Z zgornjo roko se uprite ob tla in se valjčkajte gor in dol po mišici.

Opomba: Te vaje so prikazane le kot vodič za začetnike, da bi lažje opravljali osnovne masažne vaje. V primeru kakršnih koli zdravstvenih težav se morate pred začetkom uporabe masažnega valjčka obvezno posvetovati z osebnim zdravnikom. Če pri vajah čutite bolečine ali nelagodje, prenehajte in se posvetujte z zdravnikom ali fizioterapevtom.

Ne spreglej ostalih super ponudb

-55%
Rezerviranih 17

IR grelni panel 850 W za varčno ogrevanje prostorov

Časovno in količinsko omejena ponudba IR PANELOV po ekskluzivnih cenah! Ne spreglejte vseh tipov panelov med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-54%
Rezerviranih 188

Shranite svoje enkratne spomine v A4 fotoknjigo s 60 stranmi

NOVO! Fotoknjiga je prenovljena, s povečanim obsegom s 50 na 60 strani, a po nespremenjeni akcijski ceni!

-51%
Rezerviranih 212

Fotoknjiga FK A4 PANORAMA PRO ali PORTRET PRO

Ujemite najbolj zabavne, drzne, nepozabne, sončne ali romantične spomine v fotoknjigo!

-67%
Rezerviranih 6
NOVO

Personalizirani stenski fotokoledar 2020, format A3

Nobene potrebe ni, da bi bil koledar brezoseben - naj bo vaš popoln unikat!

-70%
Rezerviranih 4
NOVO

Profesionalni serum za pospeševanje rasti trepalnic

Daljše, bolj goste in izrazite trepalnice že po 7 dneh uporabe izdelka!

-50%
Rezerviranih 6
NOVO

Ženske ali moške nogavice iz bombaža

V tej ponudbi lahko izberete tudi 5 parov moških ali ženskih nogavic iz BAMBUSA za 7,45 €!