Enostavno in učinkovito! - 50 % na odstranjevalec neprijetnega vonja v hladilniku! Vanj dodate sodo bikarbono in ga postavite v hladilnik, mesečni kazalnik pa pokaže, kdaj ga je treba ponovno napolniti! Poštnina je brezplačna!

Znebite se neprijetnih vonjav!

9,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
19,80 €
-50%
Prihranek:
9,90 €
 
 

Odstranjevalec neprijetnega vonja iz vašega hladilnika

Enostaven in učinkovit način za ohranjanje vašega hladilnika brez neprijetnih vonjav. Odstranjevalec neprijetnih vonjav preprosto postavimo v hladilnik, pred tem pa v njega dodamo sodo bikarbono. Odstranjevalec ima mesečni kazalnik časa tako, da vemo kdaj moramo zamenjati oziroma ponovno napolniti sodo bikarbono. Odstranjevalec neprijetnih vonjav je enostaven za uporabo in čiščenje, lahko ga umijete tudi v pomivalnem stroju.

V vsakem gospodinjstvu se kdaj pa kdaj zgodi, da v hladilnik postavimo hrano z premočnim vonjem, ki ni bila ustrezno shranjena v zračno nepropustno embalažo. Odstranjevalec neprijetnega vonja vas bo rešil teh težav, prav tako pa vam bo pomagal, če se vam hrana v hladilniku pokvari. V kolikor se je vaš hladilnik že navzel neprijetnega vonja, morate hladilnik prvo očistiti, to boste najbolje opravili tako, da ga operete z toplo vodo in blagim čistilnim sredstvom ali kisom. V kolikor se je vaš hladilnik “zasmrdel” obstaja verjetnost, da vam tudi temeljito čiščenje ne bo pomagalo. Ko opravite s temeljitim čiščenjem hladilnik zbrišite z mehko krpo do suhega, prav tako tudi pustite vrata hladilnika odprta, da se hladilnik prezrači.

Lastnosti izdelka:
- Izdelan je PP (brez BPA)
- Izvirna in kreativna oblika
- Preprosto za uporabo in čiščenje
- Ohranja notranjost hladilnika brez neprijetnega vonja
- Deluje na podlagi sode bikarbone
- Ima vrtljiv obroček, ki prikazuje mesece v letu
- Vsako polnjenje s sodo bikarbono zadošča cca 1 mesec
- Primerno za pomivanje v pomivalnem stroju
- Dimenzija: 12 x 14 x 9 cm

Ponudba je del kategorij: Dom avto in vrt |

Ne spreglej ostalih super ponudb

-51%
Rezerviranih 21
-60%
Rezerviranih 6

Vrhunske moške ali ženske japonke BOOMBUZ

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi 2x vrhunske moške ali ženske japonke BOOMBUZ za 19,90 €!

-65%
Rezerviranih 22

Pametna zapestnica M3

Vaš najboljši spremljevalec, vedno na vaši roki! S številnimi funkcijami, ki spremljajo vaše navade in vsakdanje aktivnosti!

-69%
Rezerviranih 11
NOVO

Komplet 4 LED žarnic z UV lučko LineoShine™ proti komarjem

Zaščitite sebe in svoje bližnje z žarnico proti mrčesu LineoShine™ in brezskrbno uživajte v poletju več sezon, doma ali na morju!

-68%
Rezerviranih 4
NOVO

Komplet 4 kompatibilnih nastavkov Oral-B Precision Black

Ob hkratnem nakupu 2 kuponov prejmete 4 nastavke gratis! Ultimativna naravna moč čiščenja, kombinirana z najnaprednejšo tehnologijo čiščenja zob!

-50%
Rezerviranih 6
NOVO

Tinktura Pegasti badelj

Za vsako tegobo raste rožica!