- 68 % na XTerminator - ultrazvočno napravo proti škodljivcem v beli barvi (izdelano iz trdne in trpežne ABS plastike, Dimenzije 90 x 56 x 50 mm, ultrazvočna frekvenca 15-45 kHz, moč 5-6 W)! Poštnina je brezplačna.

Odžene vse škodljivce, žuželke in insekte brez vašega posredovanja!

11,99€
    Kupi kupon
Vrednost:
38,00 €
-68%
Prihranek:
26,01 €
 
 

XTerminator - ultrazvočna naprava proti škodljivcem
Odžene vse škodljivce, žuželke in insekte brez vašega posredovanja

Spremenite svoj dom v varno mesto!
Učinkovita zaščita za vse družinske člane. Nič več panike zaradi nezaželenih "gostov" oziroma živali znotraj doma - miši, podgan, ščurkov, čričkov, hroščev, komarjev, muh, os, sršenov in drugih žuželk.  

DOSEG 120 M2
XTerminator deluje po principu ultrazvočnih valov, ki odganjajo majhne glodalce in žuželke. Za začetek delovanja ga samo vključite v vtičnico. Pokriva doseg 120 m²!  

VARNO IN NEŠKODLJIVO SREDSTVO
Z uporabo te ultrazvočne naprave proti različnim škodljivcem ne boste škodovali niti svojim otrokom niti vašim hišnim ljubljenčkom. Aparat je 100% neškodljiv in varen za uporabo.  

NESLIŠNI ULTRAZVOČNI VALOVI
Poleg tega, da ni strupen in da ne vsebuje nevarnih kemikalij, XTerminator med delovanjem ne proizvaja hrupa in ne škoduje ljudem. Njegovi ultrazvočni valovi motijo ​​le škodljivce in vam pomagajo, da se jih znebite.  

NEOMEJEN ČAS UPORABE
XTerminator lahko uprabite kadarkoli in kjerkoli želite. Njegova velika prednost je, da ne zahteva polnjenja. Zasnovan je za dnevno in nočno uporabo, v temi pa sveti rdeča luč za lažje zaznavanje.

Tehnične specifikacije:  
Opis: XTerminator naprava proti škodljivcem uporablja ultrazvočno tehnologijo, ki zmoti živčni sistem komarjev, podgan, čričkov, pajkov, muh, kuščarjev, žuželk in drugih škodljivcev tako, da jih prežene iz vašega doma.
Material:  Trdna in trpežna ABS plastika.
Barva: Bela
Dimenzije: 90 mm x 56 mm x 50 mm
Ultrazvočna frekvenca: 15-45 kHz
Moč: 5-6 W
Delovna temperatura: 0-40°C

Način uporabe:
XTerminator preprosto vključite v električno vtičnico, da začnete oddajati ultrazvočne valove proti škodljivcem. Ne zahteva polnjenja. Uporabite ga lahko kadarkoli in kjerkoli želite; v vašem domu, pisarni, v gostinskih in drugih objektih. Namenjen je za dnevno in nočno uporabo, v temi pa je prižgana prijetna nočna luč za lažje zaznavanje.

Ponudba je del kategorij: Dom avto in vrt |

Ne spreglej ostalih super ponudb

-54%
Rezerviranih 156

Shranite svoje enkratne spomine v A4 fotoknjigo s 60 stranmi

NOVO! Fotoknjiga je prenovljena, s povečanim obsegom s 50 na 60 strani, a po nespremenjeni akcijski ceni! Kuponi so unovčljivi vse do 15. 9. 2020!

-50%
Rezerviranih 30

Brisača Put on towel, ki se spremeni v pravo oblekico!

Nepogrešljiva prijateljica vsake ženske po kopanju!

-60%
Rezerviranih 14
-74%
Rezerviranih 3
NOVO

Univerzalna HD vision očala za vožnjo

Posebna polarizirana stekla preprečujejo bleščanje in posledično napenjanje oči!

-50%
Rezerviranih 2
NOVO

Vzglavnik iz spominske pene in bambusovih vlaken

Pravi vzglavnik za dober in zdrav spanec!

-54%
Rezerviranih 3