- 68 % na XTerminator - ultrazvočno napravo proti škodljivcem v beli barvi (izdelano iz trdne in trpežne ABS plastike, Dimenzije 90 x 56 x 50 mm, ultrazvočna frekvenca 15-45 kHz, moč 5-6 W)! Poštnina je brezplačna.

Odžene vse škodljivce, žuželke in insekte brez vašega posredovanja!

11,99€
    Kupi kupon
Vrednost:
38,00 €
-68%
Prihranek:
26,01 €
 
 

XTerminator - ultrazvočna naprava proti škodljivcem
Odžene vse škodljivce, žuželke in insekte brez vašega posredovanja

Spremenite svoj dom v varno mesto!
Učinkovita zaščita za vse družinske člane. Nič več panike zaradi nezaželenih "gostov" oziroma živali znotraj doma - miši, podgan, ščurkov, čričkov, hroščev, komarjev, muh, os, sršenov in drugih žuželk.  

DOSEG 120 M2
XTerminator deluje po principu ultrazvočnih valov, ki odganjajo majhne glodalce in žuželke. Za začetek delovanja ga samo vključite v vtičnico. Pokriva doseg 120 m²!  

VARNO IN NEŠKODLJIVO SREDSTVO
Z uporabo te ultrazvočne naprave proti različnim škodljivcem ne boste škodovali niti svojim otrokom niti vašim hišnim ljubljenčkom. Aparat je 100% neškodljiv in varen za uporabo.  

NESLIŠNI ULTRAZVOČNI VALOVI
Poleg tega, da ni strupen in da ne vsebuje nevarnih kemikalij, XTerminator med delovanjem ne proizvaja hrupa in ne škoduje ljudem. Njegovi ultrazvočni valovi motijo ​​le škodljivce in vam pomagajo, da se jih znebite.  

NEOMEJEN ČAS UPORABE
XTerminator lahko uprabite kadarkoli in kjerkoli želite. Njegova velika prednost je, da ne zahteva polnjenja. Zasnovan je za dnevno in nočno uporabo, v temi pa sveti rdeča luč za lažje zaznavanje.

Tehnične specifikacije:  
Opis: XTerminator naprava proti škodljivcem uporablja ultrazvočno tehnologijo, ki zmoti živčni sistem komarjev, podgan, čričkov, pajkov, muh, kuščarjev, žuželk in drugih škodljivcev tako, da jih prežene iz vašega doma.
Material:  Trdna in trpežna ABS plastika.
Barva: Bela
Dimenzije: 90 mm x 56 mm x 50 mm
Ultrazvočna frekvenca: 15-45 kHz
Moč: 5-6 W
Delovna temperatura: 0-40°C

Način uporabe:
XTerminator preprosto vključite v električno vtičnico, da začnete oddajati ultrazvočne valove proti škodljivcem. Ne zahteva polnjenja. Uporabite ga lahko kadarkoli in kjerkoli želite; v vašem domu, pisarni, v gostinskih in drugih objektih. Namenjen je za dnevno in nočno uporabo, v temi pa je prižgana prijetna nočna luč za lažje zaznavanje.

Ne spreglej ostalih super ponudb

-55%
Rezerviranih 17

IR grelni panel 850 W za varčno ogrevanje prostorov

Časovno in količinsko omejena ponudba IR PANELOV po ekskluzivnih cenah! Ne spreglejte vseh tipov panelov med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-67%
Rezerviranih 27

Personalizirani stenski fotokoledar 2020, format A3

Nobene potrebe ni, da bi bil koledar brezoseben - naj bo vaš popoln unikat!

-52%
Rezerviranih 97

Pokončen koledar A3 s slikami po vašem izboru (13 listov)

Izvirno darilo! Naj se novo leto začne s prav posebnim koledarjem!

-80%
Rezerviranih 3
NOVO

Vrednostni bon za fiksni zobni aparat

Za samozavesten nasmeh in dolgoročno lepe zobe! Takoj plačate le kupon 1nadan (99 €), doplačilo (odvisno od izbire aparata) pa poravnate v sami ordinaciji!

Super cena
Rezerviranih 3
NOVO

Toaletna voda Calvin Klein (30 ml)

Izjemno osvežilen vonj!

-65%
Rezerviranih 3
NOVO

Pas za hujšanje, za moške ali ženske

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi steznik za oblikovanje postave za 6,80 €!