Velika zabava v majhni disko krogli! - 64 % na prenosno USB disko kroglo Mega Disco Ball! Preko vmesnika jo lahko priključite v vtičnico, računalnik ali pa si zabavo ustvarite kar v avtomobilu! Poštnina je brezplačna!

Z vrsto spreminjajočih se barv bo mega disko krogla zagotovo ustvarila sproščen in zabaven ambient!

8,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
24,99 €
-64%
Prihranek:
16,09 €
 
 

Popestrite vsak prostor!

Mega Disco Ball je primerna za dom, službo ali avto. Preko vmesnika jo lahko priključite v vtičnico, računalnik ali pa si zabavo ustvarite kar v avtomobilu. Disko kroglica ustvari zares neverjetno vzdušje kamorkoli jo priklopite. Z vrsto spreminjajočih se barv bo ta mega disko krogla zagotovo ustvarilia sproščen in zabaven ambient. Žogica ne potrebuje baterij in posebnega polnjenja. Enostavno jo vključite na USB in zabava se lahko prične! Mega Disco Ball je odlična zabava za velike in majhne. odrasli lahko žogico priklučijo v avtomobilu, v računalnik, otroci pa lahko z njo popestrijo otroško sobo.

Lastnosti:
- pestra paleta spreminjajočih se barv
- za prostor ali avto
- USB priključek

Ponudba je del kategorij: Dom avto in vrt |

Ne spreglej ostalih super ponudb

-54%
Rezerviranih 56

Shranite svoje enkratne spomine v A4 fotoknjigo s 60 stranmi

NOVO! Fotoknjiga je prenovljena, s povečanim obsegom s 50 na 60 strani, a po nespremenjeni akcijski ceni! Kuponi so unovčljivi vse do 4. 11. 2020!

-50%
Rezerviranih 6

LED zvezdna lučka

Otroci bodo navdušeni vsak večer, ko se bodo zvezde razpršile po stropu in stenah!

-50%
Rezerviranih 48

Vsestransko uporabno OptiMag magnezijevo olje (250 ml)

Izjemna pomoč v primeru luskavice, sindroma nemirnih nog, krčnih žil na nogah, krčev ter bolečin v mišicah, utrujenosti, izčrpanosti, migren, osteoporoze, nespečnosti, visokega krvnega pritiska, težav s presnovo sladkorja itd.!

-64%
Rezerviranih 5
NOVO

Magnetna tabla briši-piši in paket osnovne opreme za uporabo

V tej ponudbi lahko izberete tudi magnetne table drugih dimenzij - ne spreglejte jih med dodatnimi možnostmi!

-50%
Rezerviranih 7
NOVO

2x set 12 akrilnih flomastrov za vse površine SelectBeto™

Vrhunski flomastri za izdelavo čestitk, velikonočnih okraskov, risanje & pisanje po kamnih, lesu, steklu, blagu, papirju, primerni za vse vrste modelirnih mas, glino, stiropor, porcelan, keramiko, usnje ...! Ne spreglejte vseh opcij!