Podarite si nova očala! - 60 % na korekcijska očala brez stanjšave (indeks 1,5): nezlomljivi okvir BEN.X + vgradnja vrhunskih leč Synchrony podjetja CARL ZEISS z antirefleksnim slojem v vaši dioptriji + GRATIS set za nego in hrambo očal!

Izbirate lahko med več kot 150 različnimi modeli! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije korekcijskih očal, preverite med dodatnimi možnostmi!

očala
očala
očala
očala
74,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
185,00 €
-60%
Prihranek:
111,00 €
 
 

Poskrbite za svoje oči in si podarite vrhunska korekcijska očala! Izbirate lahko med več kot 150 različnimi modeli znamke Ben.x, nekaj pa vam jih predstavijo v optiki Bistra!

Težave z vidom, pa tudi če ste komaj nedavno ugotovili, da imate prekratke roke za drobni tisk, je najenostavneje korigirati z očali. Ta pa ni nujno, da so nadloga, saj so lahko tudi fantastičen modni dodatek, ki odraža vaš stil in individualnost! Če torej potrebujete korekcijska očala z dioptrijo, izkoristite to izjemno priložnost in si v Optiki Bistra v Domžalah zagotovite očala, ki vam bodo pisana na kožo!

V Optiki Bistra so prepričani, da njihova specifika in narava dela pravzaprav zahteva, da sta na enem mestu tako očesna ordinacija kot sama trgovina, kjer vam lahko ponudijo vse vrste očal oz. okvirjev, sončnih očal, vse vrste kontaktnih leč ter tekočin za vlaženje in vzdrževanje. Le izbran okus in strokovnost pri izbiri sončnih očal in korekcijskih okvirjev ter visoko tehnološko izpopolnjeni materiali, katere uporabljajo (korekcijske leče, sončna stekla, hidrogelsilikonske kontaktne leče,...), jim omogočajo, da vam lahko nudijo tudi do 18 mesecev garancije.

Ne spreglej ostalih super ponudb

-51%
Rezerviranih 171

Fotoknjiga FK A4 PANORAMA PRO ali PORTRET PRO

Ujemite najbolj zabavne, drzne, nepozabne, sončne ali romantične spomine v fotoknjigo!

-52%
Rezerviranih 15

Mini prenosna klimatska naprava

Ustvarja prijetno, sveže in čisto vzdušje!

-82%
Rezerviranih 29

Ultrazvočni negovalec kože in obraza Art of Healing

Izboljša prekrvavitev, vrača koži gladkost in mladostni sijaj! Vstopite v prihajajoče poletje še posebej mladostni!

-53%
Rezerviranih 4

Paket 2 maskar Big & Beautiful Boom Curl Astor

Za trepalnice, ki ste si jih vedno želele!

-52%
Rezerviranih 5

Digitalna naprava za merjenje alkohola InnovaGoods

Preprosta in učinkovita metoda za nadzor presežkov alkohola!

-50%
Rezerviranih 2

Prijateljska spominska knjiga

Za večen spomin na otroške in najstniške dni!