Postanite pravi mojster slaščic! - 58 % na inovativni paket Formelo: 6x zložljivi plastični obroč (premera 22 cm) + 1x pekač za torte, kompatibilen z obroči (premera 22 cm)! Enostavno razporedite različne prelive in dodatke v enakomerne sloje na torti! Poštnina je brezplačna!

Revolucionarni izdelek za vse, ki nameravate navdušiti svoje goste ali stranke s čudovitimi tortami!

Inovativni paket Formelo
Inovativni paket Formelo
20,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
48,00 €
-58%
Prihranek:
28,00 €
 
 

Formelo je ustvaril revolucionarni izdelek za vse, ki nameravajo navdušiti svoje goste ali stranke s čudovitimi tortami iz popolnoma enakih plasti. Ta popoln izdelek omogoča vsakemu posamezniku, da postane mojster slaščic, oblikovanje tort pa bo od sedaj naprej kot pravijo »piece of cake«.

Video izdelka si ogledate na TEJ POVEZAVI.


Kalup je sestavljen iz šestih obročev, ki so visoki 1 cm in jih lahko sestavimo vrh en drugega.

Ta inovativna in patentirana rešitev je poenostavila težak in zamuden proces sestavljanja tort iz enakih plasti v lahko, natančno in predvsem zabavno opravilo.

Biskvitno testo le postavite v kalup iz inovativnih obročev in z nožem natančno odrežete vsako plast torte posebej. S številom odstranjenih obročev lahko poljubno določate debelino posameznih slojev (en obroč - 1 cm).

Prav tako so Formelo obroči priročni za plastenje tort z različnimi vrstami krem in polnil. Omogočajo, da so plasti biskvitnega testa in krem enakomerni, prav tako pa preprečujejo, da bi se prelivi iztekli čez rob.

Proizvedeno v EU.

Silikonske obroče lahko umivate v pomivalnem stroju.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%

CBD kapljice 5% 1+1 gratis, prehransko dopolnilo

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-73%

Komplet 8 nastavkov (glave) za zobne ščetke Philips Sonicare

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Ob hkratnem nakupu 2 kuponov prejmete 4 nastavke GRATIS!

-50%

Vsestransko uporabno OptiMag magnezijevo olje (250 ml)

Izjemna pomoč v primeru luskavice, sindroma nemirnih nog, krčnih žil na nogah, krčev ter bolečin v mišicah, utrujenosti, izčrpanosti, migren, osteoporoze, nespečnosti, visokega krvnega pritiska, težav s presnovo sladkorja itd.!

-62%
NOVO

Prekrasen par uhanov s kristali Swarovski®

Nakit je nealergen in primeren za vsakogar!