Ena izmed najbolj priljubljenih otroških igrač na svetu! - 50 % na 1x vrtavko Top Metal Fight Fusion Master Rapidity 4D! Izbirate lahko med kar 36 različnimi modeli! Poštnina je brezplačna!

Nora zabava za otroke! Odlična ideja za praznično darilo!

9,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
19,99 €
-50%
Prihranek:
10,09 €
 
 

Nora zabava za otroke! Sedaj se tekma vrtalk spet lahko začne...Kovinske vrtavke Luenove blagovne znamke Rapidity so identične Beyblade vrtavkam!
Predstavljamo Vam Top Metal Fight Fusion Master Rapidity vrtalke 4D vrtavka najbolj priljubljena vrtalka, ki bo vašega malčka zaposlila za ure in ure igranja s prijatelji. Vedno si bodo želeli le eno,da se bo njegova vrtavka najdlje časa vrtela. Na voljo kar 36 modelov vrtavk!

Top Metal Fight Fusion Master Rapidity vrtalke 4D še vedno ostaja ENA NAJBOLJ PRILJUBLJENIH igrač! Tudi vaši malčki nadobudno spremljajo priljubljeno serijo BeyBlade? Presenetite jih z vrtavko! Večni boj med dobrim in zlim se nadaljuje. Junak Ginka se s svojimi zvestimi prijatelji bori proti nevarnim skupinam. S pomočjo vrtavke jim bo kot vedno tudi uspelo premagati zlo. Vrtalke se prodajajo pod različnimi imeni in je ena izmed najbolj priljubljenih igrač na svetu. Z sistemom Metal Fusion 4D, ki bo gotovo navdušila vašega malčka.

Naša ponudba Metal vrtalk RAPIDITY postaja iz dneva v dan ena velika družina. Sedaj lahko Izbirate že med 36 različnimi modeli!

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%

CBD kapljice 5% 1+1 gratis, prehransko dopolnilo

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-73%

Komplet 8 nastavkov (glave) za zobne ščetke Philips Sonicare

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Ob hkratnem nakupu 2 kuponov prejmete 4 nastavke GRATIS!

-50%

Vsestransko uporabno OptiMag magnezijevo olje (250 ml)

Izjemna pomoč v primeru luskavice, sindroma nemirnih nog, krčnih žil na nogah, krčev ter bolečin v mišicah, utrujenosti, izčrpanosti, migren, osteoporoze, nespečnosti, visokega krvnega pritiska, težav s presnovo sladkorja itd.!

-62%
NOVO

Prekrasen par uhanov s kristali Swarovski®

Nakit je nealergen in primeren za vsakogar!