Za lepe roke in sijoče nohtke! - 50 % na osnovno manikuro z oblikovanjem naravnih nohtov, urejanjem obnohtne kožice, barvnim lakiranjim in nego kože z vlažilno masko ali maslom, v Studiu SP nega! Izberete lahko tudi osnovno manikuro z bogato SPA nego in barvnim lakiranjem za 13,95 €.

Ponudba vsebuje: oblikovanje naravnih nohtov + urejanje obnohtne kožice z gelom za odstranjevanje odvečne kožice + barvno lakiranje po izbiri + nega kože z vlažilno masko ali maslom.

Za lepe, urejene, sijoce in cvrste nohte!
Za lepe, urejene, sijoce in cvrste nohte!
8,75€
    Kupi kupon
Vrednost:
17,50 €
-50%
Prihranek:
8,75 €
 
 

S spoštovanjem do vaših želja in potreb vam bo nohtna stilistka s strokovnimi nasveti nudila storitve s priznano kvalitetno kozmetiko. Moderna tehnologija nam danes omogoča zelo širok spekter tehnik in proizvodov, ki jih uporabljamo pri zaščiti in negi nohtov in kože.
Vsako stranko obravnavamo individualno in ji svetujemo glede na njene želje, stanje rok in nohtov. S takšnim pristopom in kvalitetno storitvijo vam pomagamo z namenom, da vas osrečimo, izpolnimo vaša pričakovanja in zadovoljimo vaše potrebe po negi rok in nohtov.

Obiščite Studio SP nega v BTC-ju in vašim rokam zagotovite popolno nego.
V tej ponudbi:
- oblikovanje in urejanje naravnih nohtov,
- odstranitev obnohtne kožice z gelom Silcare® za odstranjevanje odvečne kožice in urejanje obnohtne kožice,
- nanos podlaka Silcare® (vitaminska bomba z vsebnostjo vitaminov za čvrstost in prožnost nohtov),
- barvno ali francosko lakiranje naravnih nohtov s kakovostnim barvnim lakom Silcare® (več kot 100 barvnih, magnetnih in 3D peščenih lakov),
- zaščitni nadlak,
- nahranitev nohtne posteljice z vsebnostjo olj, mineralov in vitaminov Silcare®,
- nega rok s hranljivo masko Silcare® z bogatimi sestavinami, ki kožo nahrani in ji povrne vlago, koža je po uporabi mehka, gladka in dišeča.

Nohtna stilistka vam bo uredila in oblikovala vaše naravne nohte, teruredila obnohtno kožico s profesionalnim geloma za odstranjevanje odvečne obnohtne kožice. Po oblikovanju vam bo nohtno ploščo nalakirala s podlakom "Vitaminska bomba", ki je močno prehransko sredstvo za naravne nohte, saj vsebuje visoko vsebnost vitaminov A, E in B5, zaradi česar je zaščita naravnih nohtov zelo  priporočljiva. Omenjen koktalj vitaminov nohte navlaži, okrepi, nohti so bolj  prožni in jih varuje pred poškodbami. Nohte bo nato nalakirala z barvnim lakom po vaši želji in jih zaščitila z nadlakom za zaščito in utrjevanje naravnega nohta. Nadlak barvnemu laku poudari barvo, ki je bolj obstojna in živa, ter otrdi  noht in mu zagotavlja popoln sijaj. Po urejanju in zaščiti nohta bo poskrbela za nahranitev obnohtne kožice z nanosom olja, ki je bogato z vitamini A, E, C, F, B1, B5, B7, H in mineralnimi olji. Omenjene sestavine preprečujejo oksidacije in poskrbijo za pravilno in gladko nohtno ploščo, ter strukturo in rast nohta. Olje mehča nohtno kožico in jo s tem ščiti pred draženjem, jo krepi in zagotavlja primerno rast. Na koncu bo v vašo kožo z masažo utrla še masko ali maslo (odvisno od potreb vaše kože):
a. vlažilno masko Silcare® z bogatimi sestavinami (kolagenom, maščobami in vitamini A, E, F in D), ki koži povrne vlago, nahrani kožo ter obnohtje, koža je po uporabi mehka, gladka in dišeča, nohti pa so sijoči in bolj prožni ali pa
b. maslo za roke Silcare®, ki se dobro absorbira, vlaži, ter obnovi suho in razpokano kožo. Maslo vsebuje vitamine, ki so bistvenega pomena za pravilno delovanje kože. Provitamin B5 vpliva blagodejno  in pomirjajoče, vitamin E jo ščiti pred izgubo vode in škodljivimi snovmi. Sestavine masla kožo ščitijo, zavirajo proces staranja kože in okrepijo njeno povrhnjico, ter izboljšuje njeno elastičnosti zato je koža gladka kot svila.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
Bled, Slovenija

Sprostitev z masažo, savno in kopanjem v Wellnessu Živa na Bledu

Wellness z rajskim razgledom na Bled!

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Odlična športna masaža celega telesa (60 min)

V tej ponudbi je na voljo tudi druga masaža, preverite med dodatnimi možnostmi!

-77%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pomlajevalna kisikova nega v centru Spa Organic

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije nege obraza, preverite med dodatnimi možnostmi! NOVOST - na voljo nova, dodatna lokacija v Ljubljani!