Sanjski oddih! - 50 % na počitnice na najlepšem Kanarskem otoku Fuerteventura: 8 dni, 7x nočitev v 2-sobnem apartmaju (max 5 oseb) turističnega kompleksa Las Torres Del Castillo na Costi Antigua + vključen transfer letališče - namestitev - letališče. Kuponi so unovčljivi do 31. 12. 2014!

Pri tej ponudbi je na voljo tudi 1-sobni apartma za do 3 osebe za 245 €.

Kanarski otoki 8 dni
Kanarski otoki 8 dni
295,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
590,00 €
-50%
Prihranek:
295,00 €
 
 

Namig za letalske karte!
Iz Milana v marcu že od 200 € dalje: http://www.skyscanner.net/transport/flights/mila/fue/cheap-flights-from-milan-to-fuerteventura.html?rtn=1.

Kanarsko otočje, velja za eno izmed najbolj priljubljenih celoletnih turističnih destinacij v Evropi, saj so znani kot otoki večne pomladi.Fuerteventura (ogledate si lahko Gran Canarijo in Lanzarote) je otok sonca, neskončnih plaž, peščenih sipin ter vulkanov. Plaže se na Fuerteventuri pišejo z veliko začetnico. Če še niste bili na počitnicah na Kanarskih otokih je zdaj pravi trenutek. Ko boste enkrat obiskali Fuerteventuro je zelo velika verjetnost, da se še vrnete. Za mnoge so tukaj najlepše naravne plaže na svetu. Z svojo neverjetno raznolikostjo v naravnem okolju in posebno energijo, vas mora otok očarati.Eno sobni apartmaji na Fuerteventuri se nahajajo v Caleti de Fuste so prostorni ter dobro opremljeni. Spalnica za 2 osebi in dodatno ležišče  dnevnem prostoru za 1 osebo. Kupon lahko unovčite tudi za ostale naše ponudbe.V baru/restavraciji vam z doplačilom postrežejo z zajtrkom, kosilom ali večerjo, v baru ob bazenu pa si lahko preko celega dneva privoščite prigrizke,čeprav za Fuerteventuro priporočamo hranjenje v restavracijah ali v lastni režiji saj so cene relativno zelo ugodne.

Zaradi prijaznega sonca so priljubljeni med različnimi generacijami, ki na otokih najdejo vedno nekaj zase: predajanje sončnim žarkom na vulkanskih plažah, nočno življenje, golf, surfanje in kajtanje so le nekaj predlogov za preživljanje dopusta na Tenerifih ali Fuerteventuri.

APARTMAJI:Turistični kompleks s pritljičnimi apartmaji Torres del Castillo se nahaja na Costa de Antigua in le 1,5 km od plaže Playa del Castillo in je od letališča oddaljen le dobrih 10 minut. Kompleks se nahaja na lepi mirni lokaciji, vendar le 1 km stran od mestnega jedra s svojimi trgovinami, bari in restavracijami in je povezan s promenado ob morju. Na voljo je tudi deset pin bowling , mini golf , tenis , kolesarjenje, jahanje kamel na plaži in izposoja koles. Ponuja tudi bar , restavracijo, parkirišče , bazen , solarij in pralnico.Naselje ima 112 udobnih apartmajev, vsi opremljeni s satelitsko televizijo, sef in teraso ali balkon.  Apartmaji imajo dnevni prostor in kuhinjsko nišo s hladilnikom, pečico, mikrovalovno pečico, toasterjem, kuhalnikom za vodo in vse potrebne pripomočke, ki so potrebni za self catering. Prav tako ima pralni stroj , sušilec za lase  ter likalno desko .

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Mala Nedelja, Slovenija

Oddih v Glampingu Sončna dolina Bioterme v Mali Nedelji

Preživite nepozabne, sproščujoče dneve, odmaknjeni od mestnega vrveža! Idealna izbira za družine!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Lovran, Hrvaška

Popoln wellness oddih v Villi Eugenia 4*

Sproščanje v srcu Kvarnerja!

Super cena
Oseb: 1
Gardaland, Italija

Enodnevni izlet z goHolidays v Gardaland z vključeno vstopnico!

ZAGOTOVLJENI ODHODI!

Doživite nepozaben dan, poln dogodivščin in adrenalina! 5 € popusta za otroke do 18. leta pri plačilu prijavnine!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Rovinj, Hrvaška

Oddih na otočku Sv. Andrije v Island Hotelu Istra 4*

Čudovit hotel na simpatičnem otočku pri Rovinju! Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Dobrna, Slovenija

SPA & wellness oddih s polpenzionom v Hotelu Švicarija 4*, Terme Dobrna

Kopanje v termalnih bazenih tudi na dan odhoda!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
NOVO Golte, Slovenija

Adrenalinski oddih v Wellness Hotelu Montis, Golte

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Vrednost kupona je 57,80 €. Razliko 231,20 € do polne cene (289,00 €) plačate direktno ponudniku.