Do - 59 % na mesečno vadbo (8 obiskov) po izbiri (kar 5 različnih terminov in 2 različni vadbi): Pomlajevalna salsa (8x 60 min) ALI Zumba in Bokwa v eni vadbi (8x 90 min), v Špela Dance Centru!

Ponudba vsebuje: mesečno vadbo po izbiri (8 obiskov): Pomlajevalna salsa (8x 60 min) ALI Zumba in Bokwa v eni vadbi (8x 90 min).

24,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
61,00 €
-59%
Prihranek:
36,10 €
 
 

ZAČUTITE PRVI UTRIP VAŠE STRASTI na POMLAJEVALNI SALSI :)

Radi plešete in imate radi strastno latino glasbo, pa nimate partnerja?…TOKRAT GA NE POTREBUJETE :)... Zaplesali boste lahko sami s seboj in to ZELO STRASTNO, v ritmih kizombe, bachate in salse:)  

Zakaj pomlajevalna?
Zato, ker ponovno pomladite svoje ženske potenciale v sebi, ker PREBUDITE SVOJO STRAST, ker PONOVNO ODKRIJETE ŽENSTVENOST V SEBI in ker OSVOBODITE SVOJE TELO zakrčenosti od vsakdanjega stresa. Tega vam ne obljubljamo čez noč :), saj si moramo za vsako spremembo vzeti čas, da se resnično udejanji:)…Pridite in enostavno ZAČUTITE PRVI UTRIP VAŠE STRASTI:)

Več
o Pomlajevanju in Pomlajevalni Salsi si lahko preberete tukaj.

Pridružite se jim lahko kadarkoli ob torkih in četrtkih ob 18h ali vsak petek ob 9.00 v Špela Dance Centru, na Dunajski 190. Informacije na: [email protected] ali na 031 311 500.

Lahko pa se odločite tudi za Zumbo in Bokwo v eni vadbi!
Kdo še ne pozna Zumbe, ene izmed najbolj popularnih skupinskih vadb v fitnes in plesnih centrih? Zumba je pravi svetovni hit. Mešanica latino in pop glasbe s koreografijami, zavita v intenzivno plesno vadbo, je večinoma prevzela ženski del populacije, toda v zadnjem času je vse bolj priljubljena tudi med moškimi. Tudi Bokwa je že osvojila srca mnogih zadovoljnih udeležencev. Gre za povsem drugačen pristop do skupinske vadbe, ki se hitro širi tudi drugod po svetu. Bokwa udeleženci pripravijo črke in številke s svojimi nogami. Gre za kardio obliko vadbe, vaje pa potekajo ob sodobni glasbeni podlagi in so primerne za udeležence vseh starosti!

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Zagreb. Hrvaška

Estetska korekcija vek v polikliniki Superiora

Vrednost kupona je 200,00 €. Razliko 800,00 € do polne cene (1000,00 €) plačate direktno ponudniku.

-50%
Oseb: 1
Medvode in Trebnje, Slovenija

Stomatološki pregled in čiščenje zobnega kamna

Storitev lahko koristite na eni izmed 2 lokacij: v Trebnjem ali Medvodah! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Oseb: 2
Ljubljana, Slovenija

2-urno wellness razvajanje za 2 v Hotelu Medno

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Učinkovit 60-minutni protibolečinski tretma za hrbet z uporabo raztezne mize!

Blagodejni protibolečinski tretma za vse, ki trpijo zaradi bolečin v hrbtu, ramenih in križu!