- 53 % na vstopnico za gala večer z najboljšimi Dalmatinskimi klapami + legendarna pevca: Krunoslav Slabinac - Kičo in Duško Lokin, ki bo 1. 3. 2014 v Hali Tivoli, v Ljubljani! Vstopnica velja za VIP Parter.

Pri tej ponudbi je na voljo tudi vstopnica za Tribuno za 14,9 € ALI za Parter za 19,9 €.

Dalmatinskime klape 1. 3.
Dalmatinskime klape 1. 3.
27,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
60,00 €
-53%
Prihranek:
32,10 €
 
 

GALA VEČER NAJBOLJŠE DALMATINSKE KLAPE
Ljubitelji klapske pesmi bodo v začetku pomladi priča Gala večeru Najboljših dalmatinskih klap, ki sledi sklopu razprodanih tradicionalnih koncertov »Klape v Tivoliju 2009«, »Klape v Tivoliju 2010«, »Klape v Stožicah 2011«, »Klape v Stožicah 2012« ter »Mednarodnem klapskem festivalu 2013«. V soboto, 01. marca 2014, se v Hali Tivoli, v Ljubljani obeta GALA VEČER - NAJBOLJŠIH DALMATINSKIH KLAP , ki se jim bosta na odru pridružila tudi legendarna pevca: Krunoslav Kićo Slabinac ter Duško Lokin.

Na Gala večeru v Hali Tivoli bodo nastopile naslednje klape:
-  Tomislav Bralić in Klapa INTRADE iz Zadra
-  Klapa MASLINA iz Šibenikav  Klapa KUMPANJI iz Korčule
-  Klapa ŠUFIT iz Splita
-  Klapa KAMPANEL iz Primoštenav  Klapa CAMBI iz Kaštela
-  Klapa FRITULE iz Kopra

Gosta: Krunoslav Kićo Slabinac ter Duško Lokin.

Krunoslav Kićo Slabinac

Le kdo ne pozna legendarnega Kićo Slabinca in njegove pesmi »Zbog jedne divne crne žene«. Šarmantni pevec, kitarist in skladatelj ima za sabo že več kot 40-letno kariero. Bil je sestavni del skupine Dinamiti, v solo karieri je prepeval tudi skladbe Toma Jonesa in Elvisa Presleyja ter sodeloval z različnimi avtorji kot  Đorđe Novkovič, Arsen Dedić in drugi. V svoji dolgi karieri je izdal že 15 albumov.

Duško Lokin
V najstniških letih je bil odličen športnik, a se je raje odločil za glasbeno pot – najprej s skupino Kondori (največji hit so dosegli s pesmijo »Draga Marija«), kasneje pa kot samostojen glasbenik. Njegovo glasbeno kariero so zaznamovali hiti kot so »Oči pune suza«, »Netko te tajno voli«, »Anđelina«, »Znam da negdje živi žena«. Lani pa je osnoval projekt Legende, v katerem sodelujejo tudi Krunoslav Kićo Slabinac, Darko Domjan in Željko Kruška.

Klapsko petje je sicer tradicionalna hrvaška vokalna glasba, ki ima svoje korenine na jugu Hrvaške (Dalmacija), pretežno v primorskih in otoških krajih, in je uvrščena na UNESCOv seznam nematerialne svetovne dediščine v Evropi. To čedalje bolj priljubljeno glasbeno zvrst boste lahko v živo poslušali v soboto, 01. marca 2014 ob 20. uri, v Hali Tivoli v Ljubljani.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
Bled, Slovenija

Sprostitev z masažo, savno in kopanjem v Wellnessu Živa na Bledu

Wellness z rajskim razgledom na Bled!

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Odlična športna masaža celega telesa (60 min)

V tej ponudbi je na voljo tudi druga masaža, preverite med dodatnimi možnostmi!

-77%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Pomlajevalna kisikova nega v centru Spa Organic

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije nege obraza, preverite med dodatnimi možnostmi! NOVOST - na voljo nova, dodatna lokacija v Ljubljani!