Super cena za najbolje prodajane infra panele v Sloveniji! S klikom na Izberi ponudbo, izberite: A. panel z močjo 300 W za 158,84; B. panel z močjo 700 W za 219 €; C. panel z močjo 900 W za 336,48 €. Ogrejte dom s kvalitetnim panelom s 7-letno garancijo!

Ponudba vsebuje: IR grelni panel Vitalheizung (900 W) v beli barvi (dimenzije 120 x 80 x 3 cm) + digitalni termostat + kabel (dolžina 1,5 m) + nosilec za montažo + navodila.

IR panel, 900 W
IR panel, 900 W
IR panel, 900 W
336,48€
    Kupi kupon
Super cena
 
 
Ponudba zaključena

Zima se bliža, zato je pravi čas, da si zagotovite nov in bolj varčen način ogrevanja stanovanja ali poslovnih prostorov! Izberite kakovostne in najbolje prodajne infra panele v Sloveniji! 

Infrardeče grelne plošče Vitalheizung so tanke in lahke in jih kot sliko obesimo na steno ali strop. Ker pri segrevanju ne presežejo 90 stopinj na sprednji strani in ne več kot 35 stopinj na zadnji strani, so varni tudi v primeru dotika ali montaže na lesene predmete. Zaradi posebne svojevrstne strukture in termokristalnega nanosa, se odlično prilegajo vašim stenam ali stropu in so lahko tudi kot umetniška slika, saj je vsak panel mogoče poslikati ali pobarvati. Paneli Vitalheizung so edini sistem gretja, ki ogreva predmete v prostoru in so le ti toplejši od zraka, zato ni mogoče da bi nastajala vlaga ali plesen. Prav tako paneli hitro posušijo stene, če je v njih predhodno vlaga. Suhe ter posledično tople stene pozitivno vplivajo na zdravje ter počutje človeka v prostoru. Imajo tudi zelo visok izkoristek pri pretvorbi električne energije v toplotno (98%). Zaradi vsega naštetega porabijo zelo malo elektrike, zato je tako ogrevanje veliko cenejše kot običajno ogrevanje na elektriko, pa tudi od ogrevanja na plin ali olje. Uporaba termostata še dodatno poveča prihranek in udobje, saj omogoča nastavitev urnika delovanja (v urah in dnevih, za 7 dni).
Lastnosti IR panela serije HVH700:
- moč: 900 W,
- zaščita IP: 44,
- velikost: 120 x 80 x 3 cm,
- teža: 13,8 kg,
- garancija: 7 let na infra panele, 2 leti na digitalni termostat,
- ogreva povprečno izoliran prostor do 16 m2 ali za dogrevanje do 22 m2.

IR paneli Vitalheizung so edini na tržišču, ki so atestirani na 1.500 V, kar pomeni, da so varni tudi v primeru udara strele (ostanejo nepoškodovani). Paneli ne potrebujejo vzdrževanja ali servisiranja, imajo več kot 30 letno življensko dobo brez zmanjšanja moči. Paneli imajo vse potrebne evropske certifikate in so v skladu z evropskimi direktivami o varnosti in uporabi električnih naprav, produkt je proizveden v Evropi. Paneli ne proizvajajo elektrosmoga in so varni za uporabo ter pozitivno vplivajo na zdravje ter počutje človeka. Več si lahko preverete na spletni strani: www.zastonj-ogrevanje.si.

Ob nakupu kupona prejmete:
- IR grelni panel Vitalheizung (900 W) v beli barvi (dimenzije 120 x 80 x 3 cm),
- digitalni termostat,
- kabel dolžine 1,5 m s šuka vtičem,
- nosilec za montažo,
- navodila za uporabo,
- garancijo.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 2
Maribor, Slovenija

Prestižna sprostitvena masaža za 2 osebi v Mestu lepote

Preženite posledice stresa in si podarite popolno sprostitev z vrhunsko masažo!

Super cena
Oseb: 6
Rogla, Slovenija

Družinska vstopnica za Pot med krošnjami Pohorje na Rogli!

2 odrasla + 4 otroci!

Doživetje narave kot jo vidijo ptice! Spoznajte veličastna drevesa Pohorja! Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-55%
Oseb: 1
Maribor, Slovenija

Tretma za spodbujanje limfne cirkulacije v centru zdravja AuroraMorpho

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-50%
Oseb: 1
Miklavž na Dravskem polju, Slovenija

45-minutna refleksna masaža stopal in masaža nog do kolen

Masaža, ki pomaga pri mišični regeneraciji!

Super cena
Oseb: 1
Maribor, Slovenija

Preoblikovanje telesa s strojno limfno drenažo v Magnolija beauty salonu

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi ponudbe!