- 82 % na pomladitev predela oči in čela s kombinacijo radiofrekvence in igličnega dermarollerja, v Healthness centru! S klikom na Izberi ponudbo, izberite pomladitev: A. predela okoli ustnic za 17,90 €; B. predela oči in čela za 21,90 €; C. celega obraza za 39,90 €.

Ponudba vsebuje: pomladitev predela oči in čela s kombinacijo vrhunskega medicinskega aparata za radiofrekvenco Accent Ultra in igličnega dermarollerja (cca. 20 min).

21,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
124,00 €
-82%
Prihranek:
102,10 €
 
 

Se že veselite veselega decembra, druženja in norih zabav? In se že sprašujete kako pregnati utrujenost in neprespanost z obraza, ki nas pozdravita naslednje jutro?

Inovativna kombinacija medicinske radiofrekvence ter medicinskega MTS  igličnega derma rollerja bosta vaš kolagen izstrelila v nebo. S tretmaja boste odšli s svežim, sijočim in mladostnim videzom obraza. Kolagen bo do zadnjega kotička zapolnil vse gube in gubice, morebitni očesni mešički pa se bodo v njem kar raztopili. Z obraza boste zbrisali vsaj nekaj let
Patentiran MTS iglični derma roller s svojimi dvesto ultra tankimi iglicami deluje s površine v globino kože in intenzivno deluje na tvorbo kolagena in elastena, ki omogočata, da koža postane bolj mladostna, čvrsta, izravnana in napeta, mešički okoli oči pa izginejo. Uporablja se ga lahko tudi za zdravljenje brazgotin in aken ter tudi na tanki in občutljivi koži. S svojim delovanjem in končnim rezultatom se lahko primerja z estetskimi posegi kot je dermoabrazija, laserski in kemični piling, ki pa površino kože močno poškodujejo in zahtevajo dolgotrajno zdravljenje.
Radiofrekvenca obraza (RF) deluje tako, da s pomočjo radiofrekvenčne energije (0,5-8mhz) segreva globlje plasti kože, kar povzroči trenutno krčenje vezivnih (kolagenskih) vlaken in obenem stimulira določene celice (fibroblaste), da začnejo intenzivno proizvajati nova kolagenska vlakna oziroma kolagen ter elasten. Posledično postane koža bolj napeta, čvrsta in gladka, gubice se zbrišejo, izboljšuje stanje povešene kože, izboljša se obrazna silhuteta. 
Najprej boste opazili svežino, sijaj in mehkobo, učinek pa se iz dneva v dan izboljšuje – optimalen učinek doseže 7. dan po tretmaju. Tretma je neinvaziven, učinkovit in popolnoma brez bolečin ali tveganja poškodbe.

Healthness center je najbolj prepoznaven ponudnik vrhunskih storitev na področju dejavnosti za zdravje, estetiko in oblikovanje telesa. S svojim strokovnim delom in storitvami pomaga vsem, ki želijo izboljšati svoje zdravje, spremeniti življenjski slog, poskrbeti za preventivo, kar vodi v zdravo oblikovano telo. Opravljamo storitve za trajno, učinkovito, popolnoma neboleče in zdravo zmanjšanje telesne teže ter povečanje vitalnosti telesa, ki temelji na fizičnem in psihičnem zdravju.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Odstranitev zobnega kamna + peskanje

Pomembna vloga pri preventivi in ohranjanju zdravih zob!

Super cena
Oseb: 6
NOVO Rogla, Slovenija

Družinska vstopnica za Pot med krošnjami Pohorje na Rogli!

2 odrasla + 4 otroci!

Doživetje narave kot jo vidijo ptice! Spoznajte veličastna drevesa Pohorja! Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Frizerski paket za ženske v frizerstvu NARG

Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bled, Slovenija

Sprostitev z masažo, savno in kopanjem v Wellnessu Živa na Bledu

Wellness z rajskim razgledom na Bled!