- 82 % na paket preoblikovanja telesa v salonu Ročna masaža Alida Platiše! Plačajte 158,4 € za popolno postavo, v vrednosti 880 €.

Ponudba vsebuje: paket oblikovanja postave, ki vsebuje 8 obiskov: kavitacije + radiofrekvence + bodywraping ali namesto bodywrapinga nanos anticelulitne kreme in fango obloga + gratis 1x masaža po vaši želji (30 minut).

158,40€
    Kupi kupon
Vrednost:
880,00 €
-82%
Prihranek:
721,60 €
 
 

Drage dame in gospodične, si želite:
-kožo brez pomarančastega izgleda
-manjši obseg
-boljše počutje in samozavest
-super izgled v kopalkah ali spodnjem perilu
-strokovna navodila o dieti in o tretmaju?

V salonu Ročne masaže Alida Platiše v Kamniku vam bodo tokrat pomagali s kavitacijo, radifrekvenco in bodywrapingom ali fango oblogo in eno maasžo po želji.
Kavitacija je naravni pojav, ki nastane pod vplivom nizkofrekvenčnega ultrazvočnega valovanja. Ultrazvočno polje sproži nastanek mehurčkov, ki zrastejo do določene velikosti in se nato sesedejo sami vase. Pri tem se sprosti energija v obliki toplote (zanemarljiv učinek) in pritiska (prevladujoč učinek). Slednji zlahka razbije povečane maščobne celice v podkožju, ker njihove membrane niso odporne na nastale vibracije in minimalne spremembe nastale v pritisku tkiva. S tem je zagotovljena visoka natančnost in selektivnost terapije, saj ostala tkiva (površina kože, žile, živci, mišice) ostanejo nedotaknjena.
Radiofrekvenca deluje ne principu temperature, ki s segrevanjem kože povzroči krčenje in širjenje kolagena in tako poveča njegovo tvorbo v dermisu, kar kožo napne in pomladi. Rezultat je občutno bolj napeta, čvrsta in sveža koža. Gubice so manj vidne, koža ima pa veliko bolj mladosten videz. Aparat za kavitacijo Cavi Sonic Plus ima za delovanje tri ročnike. Dva za kavitacijo in enega za radiofrekvenco. Ročnik za radiofrekvenco ima tri različne nastavke. 
Body wrapping izboljša pretok limfne tekočine, zmanjšanje obsega telesa, učvrstitev tkiva, boljši tonus, pomoč pri utrujenih in oteklih nogah in zmanjšanje celulita.
Fango ali solinsko blato je s slanico obogatena istrska ilovica. V terapevtske namene se uporablja kot obloge, ki jih v debelejšem sloju nanesejo na obolele dele telesa. Terapija je primerna za zdravljenje revmatičnih in kožnih obolenj, pospešuje izločanje odpadnih snovi in izboljšuje splošno odpornost telesa.

Obiščite jih v Kamniku in se prepričajte na lastnem telesu! Nudijo vam tudi izvajanje masaž na vašem domu, naročite pa se lahko kar preko spleta www.masaza-alida.si.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Odstranitev zobnega kamna + peskanje

Pomembna vloga pri preventivi in ohranjanju zdravih zob!

Super cena
Oseb: 6
NOVO Rogla, Slovenija

Družinska vstopnica za Pot med krošnjami Pohorje na Rogli!

2 odrasla + 4 otroci!

Doživetje narave kot jo vidijo ptice! Spoznajte veličastna drevesa Pohorja! Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bled, Slovenija

Sprostitev z masažo, savno in kopanjem v Wellnessu Živa na Bledu

Wellness z rajskim razgledom na Bled!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Frizerski paket za ženske v frizerstvu NARG

Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!