Enostavna rešitev za popravila v vašem domu! - 66 % na univerzalen in vodoodporen silikonski trak FixLik za popravila cevi in izolacijo električne opreme! Trak je samolepilen in ustvari trajen spoj, tako da z njim ne boste potrebovali nobenega dodatnega lepila! Poštnina je brezplačna!

V tej ponudbi lahko izberete tudi FixHit, vodoodporni trak za vse vrste popravil za 10,99 €!

12,99€
    Kupi kupon
Vrednost:
38,00 €
-66%
Prihranek:
25,01 €
 
 

FixLik - univerzalen trak za vse vrste popravil cevi in izolacijo električne opreme!

Vodoodporen
FixLik najboljši silikonski trak je fantastično sredstvo za popravila, saj ne prepušča vode. Silikonski material je zelo močan in se bo sprijel z vsakim materialom, ker pa je vodoodporen, je izvrsten za vsa vodo inštalaterska dela!

Čvrsto se prilepi
FixLik trak je enostavna in čista rešitev za vsa popravila v vašem domu. Ena od njegovih najboljših lastnosti je ta, da je samolepilen in ustvari trajen spoj, tako da z njim ne boste potrebovali nobenega dodatnega lepila!

Večnamenski
Ta trak je večnamenski in prav bo prišel vsakemu domu ali delavnici. Uporabljate ga lahko za popravila električnih napeljav, cevi, ki puščajo ali za krpanje lukenj in, seveda, za celo vodovodno napeljavo in vse vrste cevi in lukenj!

Čvrsta zatesnitev
Namen vsakega traku in vsakega tesnjenja je narediti trajen spoj. In prav to boste dobili z uporabo tega vodoodpornega silikonskega traku! Ta učinkovit samolepilen trak ustvari spoj odporen na visoke temperature, vodo, ozon in UV žarke.

Ne zamudite te odlične priložnosti!

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%

CBD kapljice 5% 1+1 gratis, prehransko dopolnilo

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-73%

Komplet 8 nastavkov (glave) za zobne ščetke Philips Sonicare

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Ob hkratnem nakupu 2 kuponov prejmete 4 nastavke GRATIS!

-50%

Vsestransko uporabno OptiMag magnezijevo olje (250 ml)

Izjemna pomoč v primeru luskavice, sindroma nemirnih nog, krčnih žil na nogah, krčev ter bolečin v mišicah, utrujenosti, izčrpanosti, migren, osteoporoze, nespečnosti, visokega krvnega pritiska, težav s presnovo sladkorja itd.!

-62%

Prekrasen par uhanov s kristali Swarovski®

Nakit je nealergen in primeren za vsakogar!