- 93 % na Jade lifting - tretma nekirurškega pomlajevanja obraza v Studiu Nelli! S klikom na Izberi ponudbo, izberite Jade lifting: A. 1x 35 minut za 10,90 € ali B. 6x 35 minut za 39,90 €!

Ponudba vsebuje: 6x Jade lifting tretma (6 obiskov po 35 min) na delu, ki si ga izberete sami: oči, celoten obraz, dekolte ali vrat.

39,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
600,00 €
-93%
Prihranek:
560,10 €
 
 

Prebudite vaš obraz s pomlajevalnim tretmajem! 
Ena vrhunskih svetovnih pogruntavščin je dvigalo, ki nas zapelje na točno želeno mesto, kjer je razgled najlepši in še pretežkega tovora nas razbremeni. Prav zato, boste lahko izkušnjo liftinga, učvrščevanja in odstranjevanja bremen življenja, ki jih nosi vaš obraz, deležni tudi vi! Postopek nekirurškega pomlajevanja obraza imenovan jade lifting, vzpodbudi hitro obnovo celic in tvorbo kolagena, do 300%! Tretma bodo v Studiu Nelli izvedli 6x, pomlajevalni učinek pa je viden že po prvemu. 
Kaj pravite, čas za prerojen in mladosten izgled, kajne :) ?

Jade lifting je najučinkovitejša, nekirurška metoda namenjena glajenju gub. Omogoča ciljno segrevanje tkiva v usnjici in podkožju, kar povzroči premreženje kolagena in aktivira fibroblaste. Končni učinek tega procesa je skrčenje kolagena in povečanje napetosti tkiva, sčasoma pa se začne tvoriti tudi nov kolagen. Aparat zajema bionično termalno, magnetsko žadovo in ledevo tehnologijo. Bionična termalna terapija vključuje uporabo žada in izkorišča njegove elemente, termalna terapija deluje na človeške celice in kolagen, ter povzroča izjemno hitro obnavljanje celic in kopičenje kolagena za 300%.

Leta slabih navad in razvad, lahko hitro pustijo svoj pečat na vašem obrazu. Naj bodo to stres, slaba prehrana ali nezdravo izpostavljanje sončnim žarkom, jade lifting bo na delikatno kožo vašega obraza deloval nadvse blagodejno in s šestimi tretmaji po 35 minut tudi zagotovil mlajši izgled vas in vaše kože!

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
Bled, Slovenija

Sprostitev z masažo, savno in kopanjem v Wellnessu Živa na Bledu

Wellness z rajskim razgledom na Bled!

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Odlična športna masaža celega telesa (60 min)

V tej ponudbi je na voljo tudi druga masaža, preverite med dodatnimi možnostmi!

-77%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Pomlajevalna kisikova nega v centru Spa Organic

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije nege obraza, preverite med dodatnimi možnostmi! NOVOST - na voljo nova, dodatna lokacija v Ljubljani!