- 52 % na 60-minutno energijsko zdravljenje (1 obisk), v Ki centru! Plačajte 17,90 € za unikatno južnokorejsko zdravljenje, ki okrepi telo in duha in vas ponovno energijsko uravnoteži, v vrednosti 38 €.

Ponudba vsebuje: energijsko zdravljenje (1 obisk/60 min): 1x akupresurna masaža celega telesa z zvočno terapijo (30 min) + 1x pregled vašega zdravstvenega ter energijskega stanja in svetovanje (30 min).

Akupresurna masaža, zvocna terapija
Akupresurna masaža, zvocna terapija
17,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
38,00 €
-52%
Prihranek:
20,10 €
 
 

Če ste utrujeni, pod stresom in raztreseni, si zagotovite sproščujoči Ki tretma - unikatno energijsko zdravljenje, ki okrepi telo in duha in vas ponovno uravnoteži!

Ki tretma izvira iz starodavne vzhodnjaške modrosti iz Južne Koreje in pomaga telesu pri spodbujanju lastne naravne sposobnosti zdravljenja. Sledi podobnim načelom, kakršna veljajo za akupunkturo, le da se tukaj nimate česa bati, saj ne uporabljajo igel. Posebej usposobljeni Ki mojstri med tretmajem namreč pritiskajo na akupresurne točke po vsem telesu ter s tem pospešujejo pretok energije in krvi, kar vpliva na izboljšanje počutja po vsem telesu. Hkrati uporabljajo dihalno tehniko z zvokom za prenos Ki energije, kar podpre izboljšanje različnih simptomov in zdravstvenih stanj ter okrepi telo in duha. Ob vašem prvem Ki tretmaju vas Ki mojster z vsaj 7 let izkušenj tudi pregleda in oceni vaše energijsko stanje, na podlagi česar lahko nadaljujete s terapijo. Znebite se stresa in vsakodnevne utrujenosti in jih čimprej obiščite, saj je izboljšanje takojšnje, še temeljitejše in dolgotrajnejše pa po več zaporednih tretmajih!

Cilj Ki centra v Ljubljani je doseganje najvišje dobrobiti za telo in duha njihovih strank. Verjamejo, da ljudje, kadar se počutijo srečne in zdrave, bolje skrbijo zase in za svoje bližnje. Upajo, da vam bodo koristi, ki vam jih bo prinesel obisk v Ki centru, pomagale izboljšati vaše življenje in vas navdihnile, da tudi sami nekaj dobrega vrnete svetu. Ljudje na Vzhodu verjamejo, da obstaja navidezna sila, ki ustvarja in usmerja življenje. Imenujejo jo Ki ali Chi, kar mi prevajamo v 'splošno enerijo' in prav z njo vam v Ki centru pomagajo razbremeniti in uravnotežiti vaše življenje. Njihovi Ki mojstri se nenehno intenzivno izobražujejo in posvečajo specializiranemu treningu, zato lahko izvedejo celovit Ki tretma v manj kot 30 minutah, ponujajo pa tudi oceno in svetovanje glede vašega zdravstvenega in energijskega stanja.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Zagreb. Hrvaška

Estetska korekcija vek v polikliniki Superiora

Vrednost kupona je 200,00 €. Razliko 800,00 € do polne cene (1000,00 €) plačate direktno ponudniku.

Super cena
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Vstopnica za obisk mesta v malem - Minicity Ljubljana

Kreativno preživljanje prostega časa!

Super cena
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Temeljito čiščenje vozila, pranje podvozja in voskanje

Prepustite pranje vozila pravim strokovnjakom!

-77%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pomlajevalna kisikova nega v centru Spa Organic

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije nege obraza, preverite med dodatnimi možnostmi! NOVOST - na voljo nova, dodatna lokacija v Ljubljani!