- 50 % na 3-dnevni najem mobilne hiške za do 6 oseb v Kampu Sirena v Novigradu! S klikom na Izberi ponudbo izberite tip mobilne hiške: A. Classic za 60 €; B. Premium Village za 73 €.

Ponudba vsebuje: 3-dnevni najem mobilne hiške Premium Village za do 6 oseb v Kampu Sirena v Novigradu + uporaba notranjega bazena v hotelu Maestral (od 10h do 13h)!

3-dnevni oddih za do 6 oseb v Novigradu!
3-dnevni oddih za do 6 oseb v Novigradu!
3-dnevni oddih za do 6 oseb v Novigradu!
3-dnevni oddih za do 6 oseb v Novigradu!
3-dnevni oddih za do 6 oseb v Novigradu!
73,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
146,00 €
-50%
Prihranek:
73,00 €
 
 

Letos lahko bivate v eni izmed 31 popolnoma novih izredno udobnih mobilnih hišicah in 4 bazenčkih, ki so pravkar prispele v Sireno kot nova etapa v razvoju kampa. Gre za hišice s površino 32 m², z 2 kopalnicama in 2 spalnicama, kapaciteto za 6 oseb in pogledom na morje. Vsaka ima tudi nadkrito teraso in parkirni prostor v neposredni bližini. V obeh omenjenih naseljih sta tudi 2 majhna bazena, ki se nahajata med mobilnimi hišicami. Poudariti je treba tudi satelitsko TV, klimo, popolnoma opremljeno kuhinjo s posodo, posteljnino in brisače ter vrsto drugih ugodnosti, zaradi katerih je bivanje v naselju Sirena Village vrhunsko doživetje.

Mobilne hišice v kampu Sirena so od letos na voljo za namestitev gostov vse do 17. novembra. To je možno zaradi sodobnega grelnega sistema v hišicah in sanitarnih prostorih, pa tudi bazenov z ogrevano morsko vodo v bližnjem hotelu Maestral, ki so v oktobru na voljo gostom kampa. S tem dobiva potovanje na Jadran novo podobo, uživanje v morskih vidikih in športnih, kulinaričnih in drugih bogastvih Istre in Novigrada pa je zdaj možno tudi zunaj poletne sezone. Vsak kotiček hišice je racionalno izkoriščen, s čimer je zagotovljeno prijetno bivanje. Kuhinja je opremljena s hladilnikom, štedilnikom s štirimi plinskimi gorilniki, napo, priborom za pet oseb in z vsem drugim, kar potrebujete za udoben in sproščen oddih.

Kamp Sirena je znan po redu in čistoči, takšno kulturo pa so dobrim delom zgradili tudi dragi gostje. Na parcelah in stezah boste težko našli tudi najmanjši papirček, celo sredi sezone, ko je kamp popolnoma zaseden. Mnogo pozornosti namenjajo urejenosti in ponosni so na dejstvo, da za to dobivajo pohvale tudi od gostov. Kot odgovor na potrebe sodobnega gosta, ki mu je prenosni računalnik pogosto potreben tudi na dopustu, kamp Sirena vsem svojim uporabnikom omogoča tudi brezžično spletno povezavo (WLAN) v vsem kampu.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Ičići, Opatija, Hrvaška

LAST MINUTE SUMMER ESCAPE za 2 osebi v hotelu Ičići 4* na Opatijski rivieri!

Pobegnite pred vročino na aktivni oddih z vključenimi body workout aktivnostmi za odrasle!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Istra, Hrvaška

Edinstvene mobilne hiške v 4 odličnih kampih v Istri

KONČNO ČIŠČENJE VKLJUČENO!

Preživite krasen dopust v enem od štirih odličnih kampov v Istri! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Reka, Hrvaška

Poznopoletni oddih s polpenzionom za 2 osebi v Uvali Scott v Kraljevici

Ne spreglejte vseh opcij in terminov bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vodice, Hrvaška

Morski oddih v Hotelu Villas Arausana & Antonina & Arausa 4*

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Tar, Hrvaška

Jesenski oddih v bližini Poreča, v mobilnih hiškah Santa Marina Kamp 5*!

Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Bohinjsko jezero, Slovenija

Krasen jesenski oddih za 2 osebi v Hotelu Jezero 4* v Bohinju

Raziščite neizmerne naravne lepote Triglavskega narodnega parka!