- 80 % na 12-delni paket za odpravo celulita in strij v salonu Ročna masaža Alida Platiše! S klikom na Izberi ponudbo, izberite: A. 3-delni paket (1 obisk) za 27,60 € ali B. 12-delni paket (4 obiski) za 73,60 €.

Ponudba vsebuje: 4x kavitacija + 4x bodywraping + 4x anticelulitna masaža (4 obiski po 55 min). Kavitacijo lahko zamenjate tudi z radifrekvenco.

73,60€
    Kupi kupon
Vrednost:
368,00 €
-80%
Prihranek:
294,40 €
 
 

Drage dame in gospodične, si želite:
- kožo brez pomarančastega izgleda in strij,
- manjši obseg,
- boljše počutje in samozavest,
- super izgled v kopalkah ali spodnjem perilu?

Celulit je pogosti estetski problem žensk, saj ga ima kar 80-90% vseh pripadnic lepšega spola. Imenujemo ga tudi "pomarančna koža", saj se celulit kaže v obliki izboklin in vdolbin, ki na koži niso simetrično razporejene in spominjajo na lupino pomaranče. Nastanek celulita je povezan z genetiko. Na njegov nastanek vpliva raven hormona estrogena, ki je  tipični ženski hormon, količina proizvajanja estrogena in njegova raven.
Strije so drugi najbolj razširjen problem med kožnimi nepravilnostmi, takoj za celulitom. Nastanejo zaradi stanjšanja površinskega sloja in izgube elastičnosti kože, povzročajo pa jih hormonske in biokemične spremembe v telesu. 
V salonu Ročne masaže Alida Platiše v Kamniku
 vam bodo tokrat do bolj izklesanega telesa pomagali s 3-delnim paketom za odpravo celulita in strij. S pomočjo kavitacije, anticelulitne masaže in bodywrapinga boste dobile telo, kot ste si ga vedno želele.

Obiščite jih v Kamniku in se prepričajte na lastnem telesu!

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljna, Slovenija

Odlična pedikura pri Pedikura Sari v salonu Umetnost lepote v Ljubljani

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Temeljito čiščenje vozila, pranje podvozja in voskanje

Prepustite pranje vozila pravim strokovnjakom!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Prestižni diamantni piling v centru Spa Organic

GRATIS: refleksna masaža dlani, čaj, strokovno individualno svetovanje, svetovanje o preparatih za domačo nego kože, strokovni pregled kože, nežen make-up s certificirano organsko dekorativno kozmetiko! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!