- 54 % na vrednostni bon za dildo show v Hard Core Clubu! Plačajte 34,50 € za sproščeno zabavo s prijatelji, v vrednosti 75 €!

Ponudba vsebuje: 1x dildo show + 1x vrednostni bon v višini 10 € za hišne dolarje + 1x vrednostni bon za 10 € (izkoristite ga lahko za nakup pijače za dekleta, table dance, dildo show ali lesbo show).

34,50€
    Kupi kupon
Vrednost:
75,00 €
-54%
Prihranek:
40,50 €
 
 

Popestrite si nočno zabavo s prijatelji!

Današnja ponudba vsebuje dildo show, vrednostni bon v višini 10 € za house dolars  ter vrednostni bon za 10 €, ki ga lahko izkoristite za nakup pijače za dekleta, table dance, dildo show ali lesbo show.
Verjetno se sprašujete tudi, kaj so hišni dolarji in čemu služijo. Odgovor je preprost in v osnovi namenjen vaši zabavi: hišni dolarji so namenjeni motiviranju izbrane plesalke med njenim nastopom ter za pritegovanje njene pozornosti, po kateri vpijejo vroče tangice vaših izbrank.

Hard Core Club je erogena cona mesta, lokal, ki svoje goste razvaja z edinstvenim okoljem in udobjem svetovljanskega puba z izvirno celostno podobo. Hard Core Club je ukrojen po meri in okusu evropskega hedonista, ki prezira predsodke in ceni sproščenost. Predstavlja pašo za oči in ušesa, saj med svojimi najbolj očitnimi prednostmi pred konkurenco ponuja velik in prostoren ameriški šank, po katerem se med izvajanjem programa sprehajajo plesne artistke in vrhunske zvezde iz sveta zabavne industrije za odrasle, dopolnjuje pa ga velik prostor z visokim stropom in mnogimi separeji, ki zagotavljajo  diskretnost za zaključene družbe.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
Bled, Slovenija

Sprostitev z masažo, savno in kopanjem v Wellnessu Živa na Bledu

Wellness z rajskim razgledom na Bled!

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Odlična športna masaža celega telesa (60 min)

V tej ponudbi je na voljo tudi druga masaža, preverite med dodatnimi možnostmi!

-77%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Pomlajevalna kisikova nega v centru Spa Organic

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije nege obraza, preverite med dodatnimi možnostmi! NOVOST - na voljo nova, dodatna lokacija v Ljubljani!