- 50 % na vstopnico za koncert José Carreras in Simfonični orkester RTV Slovenija, ki bo potekal v četrtek, dne 23.5.2013 ob 20.00 uri na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Ponudba velja za Parter I. kategorija (od 13. do 24. vrste)!

S klikom na Izberi ponudbo lahko izbirate tribuno za 34,5 € ALI Parter I. kategorija od 13 do 24 vrste za 49,5 €. Na novem pokritem poletnem avditoriju GR.

49,50€
    Kupi kupon
Vrednost:
99,00 €
-50%
Prihranek:
49,50 €
 
 

Svetovno znani tenor bo v družbi Simfoničnega orkestra RTV Slovenija znova nastopil v Sloveniji. Nov pokriti poletni avditorij na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani bo 23. maja 2013 ob 20.00 uri gostil slavnega pevca. José Carreras je Ljubljano opisal kot živahno in prijetno mesto. Minilo je že kar nekaj časa, odkar jo je prvič obiskal, vendar se vanj rad vrača.

PROGRAM: José Carrearas je prepričan, da bodo obiskovalci uživali v programu, ki ga je pripravil posebej za slovensko občinstvo. Mešanica opere, operete in strastne glasbe, kjer bo do izraza prišel mediteranski temperament. V vseh pesmih se prepletajo čustva, strast in srce, ki jih Carreras uspešno izrazi prek neverjetnega glasu.Ob bok slavnemu stricu se bo postavil njegov nečak, dirigent David Giménez, kot sopranistka pa bo nastopila Simge Büyükedes.

Simfonični orkester RTV Slovenija je bil ustanovljen l. 1955 in je v svoji več kot polstoletni zgodovini zapustil globoko sled v slovenskem glasbenem življenju. Vodili so ga dirigenti Uroš Prevoršek, Samo Hubad, Stanislav Macura, Anton Nanut, Lior Shambadal, David de Villiers in En Shao. S koncerti po državi in tujini si je že kmalu pridobil izjemen ugled, v letih 1984–1985 pa je dobil odlične kritike tudi v Združenih državah Amerike. Izvaja obsežen in raznovrsten repertoar, od baročne do moderne simfonične glasbe, oper, oratorijev in kantat, scenske in filmske glasbe, po večini s poudarkom na ustvarjalnosti domačih skladateljev. Njegova domača in mednarodna diskografija izjemno obsežni – ima več kot 150 zgoščenk. Orkester je v zadnjih sezonah zbudil največ pozornosti z dirigenti in solisti, kot so Ralf Weikert, Walter Proost, Sian Edwards, Angela Georghiu, Roberto Alagna, Marcello Alvarez, Giora Feidman, Dmitri Sitkovecki, Miša Majski, Stefan Milenković, Emanuelle Bertrand, Aldo Ciccolini, Radu Lupu, Mate Bekavac, Irena Grafenauer in Ivo Pogorelić. V zadnjem času ga je širše občinstvo spoznalo v okviru t. i. projektov "crossover" – v povezavi klasične glasbe z drugimi glasbenimi zvrstmi. Ob tem tudi redno gostuje po vsej Evropi.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Opatija, Hrvaška

Jesenski wellness oddih s polpenzionom v vrhunskem Hotelu Ambasador 5* v Opatiji

Krasna jesen v objemu klasične elegance vrhunskega hotela ob morju! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Stubičke Toplice, Hrvaška

Wellness paket za 2 v Stubičkih Toplicah z vključeno masažo

Obiščite čudovito hrvaško naravo tik ob slovenski meji! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Portorož, Slovenija

JESEN! Oddih s polpenzionom in SPA v hotelu Lucija 3* v Portorožu ob promenadi!

Gostom hotela je na voljo SPA Lucija z notranjim bazenom ter savnami. Hotel se nahaja v neposredni bližini glavnega portoroškega sprehajališča.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Rovinj, Hrvaška

Oddih na otočku Sv. Andrije v Island Hotelu Istra 4*

Čudovit hotel na simpatičnem otočku pri Rovinju! Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Dobrna, Slovenija

SPA & wellness oddih s polpenzionom v Hotelu Švicarija 4*, Terme Dobrna

Kopanje v termalnih bazenih tudi na dan odhoda!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
NOVO Golte, Slovenija

Adrenalinski oddih v Wellness Hotelu Montis, Golte

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Vrednost kupona je 57,80 €. Razliko 231,20 € do polne cene (289,00 €) plačate direktno ponudniku.