Bodite produktivnejši! - 50 % na mesečno naročnino za preprosto spletno storitev ˝Naroči se˝ za rezervacijo terminov, ki uspešno nadomesti vašo knjigo naročanja, standardni paket: upravljanje s 3 zaposlenimi + upravljanje z neomejenim številom terminov + brez pogodbene vezave!

Pri tej ponudbi lahko, s klikom na kupi Kupon, izberete osnovni paket za 17,90 € ali standardni paket za 29,90 €.

29,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
60,00 €
-50%
Prihranek:
30,10 €
 
 

Naroči se! je preprosta spletna storitev za rezervacijo terminov, ki uspešno nadomesti vašo knjigo naročanja, prihrani čas in poveča zadovoljstvo strank, ki od zdaj ne bodo nikoli pozabile na dogovorjeni termin.
Bodite produktivnejši
!
Sedaj boste lahko posvetili več časa svojemu strokovnemu delu in manj upravljanju s termini strank, saj bo v veliki meri za vas to opravljala storitev Naroči se!
Večje zadovoljstvo vaših strank!
Stranke si bodo same izbrale tisti prosti termin, ki jim bo najbolj ustrezal, v čakalnicah, salonih pa ne bo gneče in ne jeznih obrazov.
Hitro in učinkovito naročanje!
Enostavno in brezplačno naročanje na termin v 4 korakih.
24 ur na dan, sedem dni v tednu.
Od koder koli.
Nič več pozabljenih terminov!
Storitev SMS bo vaše stranke pravočasno opomnila na dogovorjen termin ali obvestila o spremembah termina.

Preprosta implementacija
Implementacija storitve poteka enostavno in hitro; potrebno je vnesti le delček kode v html spletne strani, ki vam zagotavlja, da se bodo lahko vaše stranke naročale na termin preko vaše spletne strani. Na voljo je nekaj različnih pasic, izmed katerih si sami izberete najprimernejšo.
Uporabniku prijazen vmesnik za upravljanje s termini in osebjem
 Storitev Naroči se! stremi k temu, da se uporabniki hitro spoznajo z njenimi funkcionalnostmi in jo sprejmejo kot del svojega delovnega okolja, k čemur pripomore tudi preprost uporabniški vmesnik. Le-ta namreč zagotavlja enostavno in pregledno upravljanje s termini in osebjem. Naš uporabniški vmesnik odlikujejo naslednje karakteristike: jasnost in jedrnatost (jasna besedila in parametri, ki zagotavljajo, da uporabnik naredi čim manj napak pri uporabi); odzivnost (pomeni hitrost; vmesnik se odziva na uporabnikovo zahtevo in opozarja, ali so bili vnešeni podatki uspešno obdelani oz. ali je morebiti prišlo do napake in kakšne); usklajenost skozi celotno storitev (uporabnik tako lažje prepozna vzorce uporabe in lahko svoje znanje uspešno uporablja); učinkovitost (z bližnjicami in dobrim dizajnom hitreje in z manj truda opravimo naloge).

Čarovnik za pomoč pri začetnih nastavitvah storitve
Ko se uporabnik prvič sreča z novo storitvijo, mu je potrebno kar najhitreje in enostavneje omogočiti prehod iz starega načina opravljanja svojega dela na novega. Storitev Naroči se! je opremljena s čarovnikom, ki vam pomaga pri začetnih nastavitvah. V nastavitvah lahko nastavite podatke o osebju, delovni čas, dopust,  čas za malico ... Čarovnik vas po korakih vodi skozi sklope nastavitev in vam tako olajša delo.
Izvoz izbranega termina v lasten koledar
Po potrditvi izbranega termina lahko stranka le-tega izvozi v lasten koledar, torej Outlook, Google calendar in podobni.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-70%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Diagnostični pregled tradicionalne kitajske medicine

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije storitev tradicionalne kitajske medicine, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Spodnje Gameljne, Ljubljana

Hrustljava ocvrta postrv v gostilni Štirje ribniki v Spodnjih Gameljnah!

Dobrodošli v gostilni, obdani s štirimi ribniki, v katere priteka reka Gameljščica in se iztekajo v reko Savo!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

60-minutna antistresna terapija v masažnem salonu Balance

Povrnite telesu izgubljeno vitalnost!