Za popolno postavo! - 60 % na paket Kombinirani maxi (12 obiskov): Hypoxi vadba (12x 30 min) + limfna drenaža (12x 20 min) + vibra vadba (12x 20 min), v lepotnem studiu Evforija! Rezultati so načrtni, hitri, vidni in dolgoročni!

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge pakete, preverite med dodatnimi možnostmi!

Paket Kombinirani maxi (12 obiskov)
Paket Kombinirani maxi (12 obiskov)
199,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
500,00 €
-60%
Prihranek:
301,00 €
 
 

Vakuumska Hypoxi terapija je revolucionarna metoda, s katero se porabljajo maščobe in odpravlja celulit. Razvil in patentiral jo je leta 1997 dr Norbert Egger iz Salzburga, že desetletja priznani specialist za to področje. Metoda se je v tem času razširila po vsej Evropi.

Hkrati s kurjenjem maščob se poveča čvrstost in prožnost kože. Prednost hypoxi terapije je v tem, da maščobne blazinice lahko izgubljamo na točno želenih delih telesa. Med Hypoxi vadbo kolesarimo pod vakuumom, ki izmenjuje podtlak in nadtlak. S stalno menjajočim atmosferskim tlakom se maščoba razgrajuje na mestih na katere deluje podtlak.

Hypoxi trening omogoča načrtno in lokalizirano zmanjševanje obsega na problematičnih delih, kot so:
- trebuh,
- zadnjica,
- stegna,
- boki.

Power plate je inovativna vibracijska naprava, ki je v svetu povzročila pravo revolucijo pri izgubljanju telesne teže ter izboljšanju telesne pripravljenosti. S svojo učinkovitostjo in izjemnimi rezultati je osvojila ogromno nagrad. Primerna je za vse generacije, neodvisno od telesne pripravljenosti. Sloni na naravnem odzivu telesa na vibracije, kar povzroča refleksno aktiviranje mišic od 25-50 krat v sekundi. Pridobili boste na mišični masi, stabilnosti in gibljivosti telesa ter splošni telesni pripravljenosti.

15 minut na Power plate-u nadomesti 1 uro vadbe na klasičnih fitnes napravah. Kako je to mogoče? Znojenje na tej napravi vključuje do 98 % mišičnih vlaken, na klasičnih napravah pa do 50 %. Že 3 vadbe na teden po 15 minut izboljšajo splošno telesno pripravljenost. Toliko časa pa si kljub hitremu tempu življenja lahko privoščite zase, za svoje zdravje in lepoto.

Pred začetkom vadbe se je priporočljivo posvetovati s strokovnjakom, ki bo najbolje vedel, katere vaje in na kakšen način jih izvajati, da bodo učinki čim boljši. Vadba se začne z manjšim številom vaj, ki trajajo le kratek čas, nato pa se intenzivnost počasi stopnjuje. Vaje se izvajajo 30, 45 ali 60 sekund.

Uporaba Power plate-a se odsvetuje v primerih: nosečnosti, močne migrene, sveže infekcijske okužbe, kolenčnega oziroma kolčnega vsadka, pri hudih sladkornih bolnikih, pri bolnikih z epilepsijo, akutnih trombozah, resnih kardiovaskularnih boleznih, srčnih spodbujevalcih, nedavnih ranah od operacij tumorja.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Rovinj, Hrvaška

Oddih na otočku Sv. Andrije v Island Hotelu Istra 4*

Čudovit hotel na simpatičnem otočku pri Rovinju! Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Opatija, Hrvaška

Krasen morski oddih v Hotelu Admiral 4* v mondeni Opatiji

Doživite krasno pomlad v objemu morja in svežega zraka na hrvaški obali! Otrok do 11,99 let gratis!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Portorož, Slovenija

PRIPRAVA NA POLETJE za 2 osebi v Lifeclass hotelih 4* v Portorožu!

PREDPOLETNI ODDIH!

Vrednost kupona je 36,00 €. Razliko 204,00 € do polne cene (240,00 €) plačate direktno ponudniku.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
NOVO San Vito al Tagliamento, Italija

Prijeten oddih v Patriarca Hotel & Wellness 3*

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
NOVO Umag, Hrvaška

POLETJE! Počitnice v mobilnih hiškah kampa Park Umag 4* z zunanjimi bazeni!

Kamp je obkrožen z zelenjem in ponuja vse prednosti kampiranja, kot so otroška igrišča, bližina plaže ter številne druge aktivnosti.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
NOVO Savudrija, Hrvaška

POLETJE! Počitnice v apartmajih Savudrija 3* z uporabo bazena z morsko vodo!

DODATNI POPUST!

Nastanitev Savudrija, ki se nahaja ob morju, na slikovitem bujnem predelu z borovci in bogatim sredozemskim rastlinjem, je odlična izbira za užitkov polne počitnice.