Izboljšajte kakovost zraka! – 51 % na avto ionizator JO-6271 za čistejši zrak, boljše zdravje in imunski sistem. Poštnina je brezplačna.

Plačajte 9,60 € za ionizator, ki ga enostavno priključite v vašem avtomobilu in ki bo izboljšal kakovost zraka, v vrednosti 19,90 €.

9,60€
    Kupi kupon
Vrednost:
19,90 €
-51%
Prihranek:
10,30 €
 
 

Čisti zrak izboljšuje naše zdravje in tudi imunski sistem, pospešuje presnovo celic in stimulira njihovo aktivnost celic, povečuje sijaj kože in lajša stres. Poleg tega lahko omili tudi težave, ki nastanejo ob spremembi vremena (glavoboli, neprijetno počutje, slabost). Prav tako pomaga pri izboljšanju alergijskega rinitisa in astme, saj očisti zrak prašnih delcev ter uničuje bakterije in pršice.

Zrak v avtomobilu je mnogokrat zatohel, statičen in poln majhnih delcev umazanije. Avto ionizator JO-627 je patentiran izdelek nove generacije, s katerim se kvaliteta zraka izboljša in popravi slabe atmosferske okoliščine. Čisti zrak in učinkuje celo pri čiščenju zraka polnega cigaretnega dima - razgrajuje dim pasivnega kajenja in odpravlja vonjave. Ionizator je velik 22 x 88 mm, težak 30 g in se napaja preko 12 V/DC avto napajalnika. Ionizator lahko uporabljate lahko v avtomobilu, pisarni in domu (za uporabo v pisarni in domu se lahko uporabi pretvornik 220 V na 12 V).

Kisik, ki ga vdihavamo prodira skozi pljuča v kri samo zaradi svojega negativnega naboja. V nasprotnem primeru nastane občutek dušenja – dihamo, vendar brez pravega učinka. Takšno stanje je najbolj očitno pred nevihto, ko je zrak prenasičen s pozitivnimi ioni. Raziskave kažejo, da en negativni ion s svojim nabojem omogoča učinkovito vezavo od 10 pa celo do 80 molekul ionov kisika, torej lahko z gotovostjo trdimo, da negativni ioni skrbijo za ravnovesje vseh pomembnejših bioloških procesov v človeškem organizmu, pospešujejo fizično učinkovitost mišic in hormonsko in intelektualno aktivnost. Tudi ionizator JO-627 oddaja visok odstotek negativnih ionov , ki so nujno potrebni za življenje, saj dajejo življenjsko energijo vsem živim organizmom, bolnim in zdravim.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-75%

Notranja nadzorna kamera

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena

Mini fotoknjiga Tiskanček, 8 strani

V tej ponudbi so na voljo tudi druge fotoknjige - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%

Udobni zračni in mehki copati s potiskom

Udobnost in mehkoba na vsakem koraku! Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
NOVO

Vibracijski pas Abdo Q InnovaGoods Sport Electrogym

Do želene postave na preprost način! Primerno za uporabo na področju trebuha, pasu, stegen, rok, ramen in hrbta!

-53%
NOVO

Brezžične bluetooth slušalke

Slušalke imajo ergonomski dizajn, ki omogoča, da jih nosite dlje časa brez neprijetnega tiščanja v ušesih. Kristalno čisti zvok, basi in do kar 100 ur v načinu pripravljenosti.

Super cena
NOVO

Prenosnik HP Elite x2 1012 G2, s 12,3" zaslonom na dotik

Vrhunski dizajn, najkvalitetnejše komponente in neverjetna vzdržljivost!