Aktivirajte družinske potenciale! – 60 % na cca 2-urno družinsko svetovanje/analizo z vrhunsko strokovnjakinjo za odnose, mag. Saško Klemenčič, uni. dipl. ped., pri Danes – Jutri, d.o.o. Darilo: 1x obisk online Kluba srečnih staršev.

Plačajte 36 € in osvežite družinsko srečo, mir in ljubezen, v vrednosti 90 €. Svetovanje poteka v živo ali on-line (po želji).

36,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
90,00 €
-60%
Prihranek:
54,00 €
 
 

Aktivirajte družinske potenciale! Osvežite družinsko srečo, mir in ljubezen preko 2-urnega družinskega svetovanja z vrhunsko strokovnjakinjo za odnose mag. Saško Klemenčič, univ. dipl.ped.!
Mir. Sreča. Ljubezen. Veselje. Iskrenost. Zaupanje. Varnost. To je cilj vsake družine. In tudi njen potencial! A zemljevid poti do tega cilja je za vsako družino drugačen. Vsaka družina je namreč edinstvena in ima svojevrstno družinsko dinamiko, ki jo ustvarjajo člani družine s svojimi osebnimi značilnostmi. Iz tega sledijo raznovrstni zapleti, konflikti, izzivi... ali pa harmonija.
Preko svetovanja - analize družinskih potencialov bomo odkrili značilnosti posameznikov in celotno družinsko dinamiko. Potem bomo »narisali vaš zemljevid poti« do večjega miru, sreče, ljubezni.
Ste se pripravljeni odreči sedanji situaciji - sicer ni najboljša, ampak to vsaj poznate? Boste prenesli več sreče in ljubezni? To je čisto resno vprašanje! Sprememba je namreč pred vašimi vrati! Če hočete olajšati življenje sebi in svojim otrokom... Dobili boste namreč odgovore, ki jih že dolgo iščete! In od tega trenutka naprej boste marsikaj videli in občutili drugače! Pustite torej preteklost za sabo in začnite znova! Vedno je izhod! Vse je mogoče! Celo če ste že srečni, lahko to srečo še okrepite!

Zakaj se je dobro odločiti za analizo družinskih potencialov:
- Vsaka družina ima potenciale za skupno srečo, medsebojno ljubezen in podporo. Samo najti in aktivirati jih je potrebno.
- Sreča posameznika vpliva na srečo ostalih članov družine. Pomembno je torej odkriti, kaj nas ovira, da bi bili srečni, in to odstraniti. Poiskati svoj notranji mir, srečo in ljubezen. Kajti naprej lahko damo samo tisto, kar imamo.
- Vsaka družina ima svoje izzive in področja, kjer se medsebojni pretok ljubezni in razumevanja »zatakne«. Gre za vedenjske vzorce, ki se jih ne zavedamo, a bistveno vplivajo na to, ali se medsebojno »rušimo« ali podpiramo. Vedno znova. Torej se jih splača razkriti. Ko se naučimo ljubiti sebe, postanemo podporni tudi za druge.
- Iskrenost, zaupanje in spoštovanje so »pot«, po kateri tečeta mir in ljubezen. Odkrijte, kaj vas ovira, da bi bili povsem iskreni, zaupali vase, drug v drugega in v življenje. Ko se soočimo s svojimi strahovi, se zbudi naša notranja moč, modrost in ljubezen.
- Zgodnje odkrivanje otrokovih potencialov in načrtovanje njihovega razvoja tako otroku kot tudi staršem marsikaj olajša, prihrani... otroku omogoči, da postane uspešen in srečen v skladu s svojim največjim potencialom.
- Vsaka družina se je sposobna soočiti s svojimi izzivi in jih tudi uspešno rešiti. Vaši skupni izzivi so samo priložnost, da se še bolj povežete v ljubezni. Zakaj bi torej bežali v izgovore? Raje poiščite odgovore! In najdite svojo notranjo moč in ljubezen!

Ko damo sreči in ljubezni prosto pot, drug v drugem vzbujamo samo najboljše! Skupaj smo močni in vse zmoremo! 
Družinam pomagajo razvijati njihove potenciale tudi preko programa Čarobnih pravljic – to je šola za življenje za otroke in odrasle. Pravljice so namreč napisane tako, da podajajo življenjske modrosti in rešujejo konkretne vzgojne izzive. 
Kupci kupona prejmejo tudi darilo: 1x obisk online Kluba srečnih staršev, ki bo 9. in 12. 3. 2013 ob 19. uri. Vabilo prejmete po e-pošti.

Obiščite
njihovo spletno stran in profile na družabnem omrežju Facebook:
- Domača spletna stran www.aha-svetovanje.si
- Facebook stran Čarobne pravljice
- Facebook stran Razvijamo otroške potenciale

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
Bled, Slovenija

Sprostitev z masažo, savno in kopanjem v Wellnessu Živa na Bledu

Wellness z rajskim razgledom na Bled!

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Odlična športna masaža celega telesa (60 min)

V tej ponudbi je na voljo tudi druga masaža, preverite med dodatnimi možnostmi!

-77%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Pomlajevalna kisikova nega v centru Spa Organic

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije nege obraza, preverite med dodatnimi možnostmi! NOVOST - na voljo nova, dodatna lokacija v Ljubljani!