Dežnik za prihajajoče deževne dni! – 50 % za priročen, avtomatski dežnik, s katerim ne boste naredili luže v avtu ali na hodniku, saj ga preprosto oblečete v plastični tulec!

Plačajte 7,45 € za eleganten dežnik, ki bo pristajal vsaki elegantni ženski in se podal k črnem plašču vsakega moškega, v vrednosti 14,90 €.

7,45€
    Kupi kupon
Vrednost:
14,90 €
-50%
Prihranek:
7,45 €
 
 

Vsi, ki svoj moker dežnik ovijate v plastične vrečke, da ne bi zmočili tal. Za vas imamo rešitev - dežnik s plastičnim tulcem! 
Ali ste vedeli, da so dežnike najprej uporabljali kot zaščito pred soncem? Dežnik ni le zaščita pred soncem ali dežjem, temveč tudi modni dodatek, ki ga danes ne srečamo prav pogosto.

V 16. stoletju je bil dežnik narejen iz usnja, kasneje in še danes pa ga izdelujejo iz lažjih materialov. V 19. stoletju so ločili dežnik in sončnik, pojavili pa so se prvi ženski dežniki.

Avtomatski dežnik se bo lepo podal elegantnim oblačilom. S karirastim vzorcem ne bo izstopal iz množice, vendar vas bo zaščitil pred dežjem in snegom. Dežnik z lesenim ročajem je trpežen, narejen iz lahkih in odpornih materialov. Priložen je tudi plastičen tulec kamor preprosto pospravite svoj dežnik.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-52%

Shranite svoje enkratne spomine v A4 fotoknjigo s 60 stranmi

Fotoknjiga je prenovljena, s povečanim obsegom s 50 na 60 strani!

-82%
-50%

CBD kapljice 5% 1+1 gratis, prehransko dopolnilo

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Super cena

Set 24 akrilnih flomastrov Acrylic markers

Idealno za barvanje kamenčkov na plaži ali druge ustvarjalne urice!

-73%

Profesionalna naprava TENS za lajšanje bolečin

Terapija za lajšanje akutnih in kroničnih bolečin, glavobolov, išiasa, artritisa!