Za prave sladokusce! - 50 % na 2x BIO arganovo olje (250 ml) SANCT BERNHARD! Jedilno olje za kuhanje za poznavalske sladokusce z rahlo orehovo aromo. Še posebej je primerno za solate in tople jedi. Poštnina je brezplačna!

V tej ponudbi lahko izberete tudi 2x 100 ml BIO arganovega olja SANCT BERNHARD za 14,99 €.

29,95€
    Kupi kupon
Vrednost:
59,90 €
-50%
Prihranek:
29,95 €
 
 

»Gourmet« olje za kuhanje iz kontrolirane ekološke pridelave.
Jedilno olje za kuhanje za poznavalske sladokusce z rahlo orehovo aromo. Še posebej je primerno za solate in tople jedi.
Lahko ga uporabljamo povsem samostojno.

»Gourmet« jedilno olje, praženo, hladno stiskano.
Ekološko Arganovo olje, praženo je  pripravljeno v skladu s tradicionalnim načinom, ki velja med berberskimi  plemeni. Pridelano je iz praženih semen arganovega drevesa (Argania spinosa), ki raste v jugozahodnem delu Maroka. Sestoji iz približno 80% biološko aktivnih nenasičenih maščobnih kislin, zlasti linolne in oleinske. Arganovo olje je namenjeno za  gurmansko kuhanje,  za ambiciozne v kuhinji in je koristno tako za organizem kot  presnovo. S svojim  rahlim okusom po orehih,  oplemeniti okus solate kakor kuhanih  jedi, lahko pa se uporablja tudi nerazredčeno (1-3 čajni žlički na dan).

Hraniti na hladnem.
Vsebina 250 ml.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%

CBD kapljice 5% 1+1 gratis, prehransko dopolnilo

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-73%

Komplet 8 nastavkov (glave) za zobne ščetke Philips Sonicare

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Ob hkratnem nakupu 2 kuponov prejmete 4 nastavke GRATIS!

-50%

Vsestransko uporabno OptiMag magnezijevo olje (250 ml)

Izjemna pomoč v primeru luskavice, sindroma nemirnih nog, krčnih žil na nogah, krčev ter bolečin v mišicah, utrujenosti, izčrpanosti, migren, osteoporoze, nespečnosti, visokega krvnega pritiska, težav s presnovo sladkorja itd.!

-62%

Prekrasen par uhanov s kristali Swarovski®

Nakit je nealergen in primeren za vsakogar!