Sadež dobrega počutja! - 50 % na BIO Goji sok SANCT BERHARD (1000 ml) brez sladkorja in konzervansov! Prava vitaminska bomba!

Eden najbogatejših virov antioksidantov!

19,95€
    Kupi kupon
Vrednost:
39,90 €
-50%
Prihranek:
19,95 €
 
 

Goji jagoda oz. navadna kustovnica (Lyciumbarbarum) je trajna rastlina, ki izvira iz severa Kitajske. Uvrščamo jo v družino razhudnikovk (Solanaceae). Goji berry-Goji jagode so znane tudi kot »Chineese wolfberry« kitajske volčje jagode, je plod  grma Lycium (chinense Lycium, krhlika). Te rdeče sijoče plodove najdemo  v nerazvajenih področjih  na Kitajskem in v osrednji Aziji.

Goji jagode so priljubljene v Aziji že zelo dolgo časa, dobile so vzdevek » vesele, srečne jagode« in se šteje da so plod  priljubljeni v Aziji za dolgo časa. Ti so pogosto vzdevek “vesel jagodami” in jih imajo za sadež dobrega počutja.

Znanstvene preiskave v zadnjem obdobju potrjujejo in dajejo goji jagodam poseben ugled, kot izjemnega daru narave. Imajo visoke vsebnosti luteina, zeaksantina ter beta-karotena, kar še dodatno dokazuje da so neprecenljive. 

BIO GOJI sok
Brez sladkorja in konzervansov, čisti NFC-sok. BIO GOJI sok je naravni izdelek, razlike v videzu, barvi in okusu so naravni in ne predstavljajo poslabšanje kakovosti.

Priporočena uporaba: priporočajo, da popijete 50 ml na dan - bodisi čistega, razredčenega  ali sladkanega. Pred uporabo dobro pretresite.

Opozorilo: prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti! Po odprtju sok hranite v hladilniku in ga porabite v 3 tednih.  Pred vsako uporabo plastenko pretresite. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Datum roka uporabnosti (uporabno najmanj do konca:) in lot sta odtisnjena na spodnjem delu embalaže.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%

CBD kapljice 5% 1+1 gratis, prehransko dopolnilo

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-73%

Komplet 8 nastavkov (glave) za zobne ščetke Philips Sonicare

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Ob hkratnem nakupu 2 kuponov prejmete 4 nastavke GRATIS!

-52%

Shranite svoje enkratne spomine v A4 fotoknjigo s 60 stranmi

Fotoknjiga je prenovljena, s povečanim obsegom s 50 na 60 strani!

-60%

Komplet 8 kompatibilnih nastavkov za brivnike Gillette Venus

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-82%
-58%

Električni masažni aparat proti celulitu 5 v 1

V tej ponudbi so na voljo tudi drugi izdelki - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!