32-delni paket preoblikovanja telesa! - 89 % na: 8x kavitacija (20 min) + 8x radioferkvenca (10 min) + 8x body wrap (20 min) + 8x limfna drenaža in IR toplota (10 minut) + 5-tedenski kardio program za izgubo telesne maščobe + uravnotežena dieta + jedilnik s spiskom živil v studiu Moja Masaža!

Plačajte 198,72 € za 32-delni paket (samo 6,21 €/tretma) za del telesa, ki ga izberete sami, v vrednosti 1.840 €!

198,72€
    Kupi kupon
Vrednost:
1840,00 €
-89%
Prihranek:
1641,28 €
 
 

Znebite se nezaželenih maščobnmih oblog in odvečnih centimetrov!
Zaradi neposrečene človeške navade kopičenja, vse od prtičkov, starega pohištva pa do maščobnih celic, na sebi obdržimo veliko več kot bi si želeli. Naj se vaše telo pohvali s prečudovito podobo, ki bo kot nalašč ustavljalo poglede do naslednje spomladi, z nekaj strokovne pomoči v studiu Moja masaža.

Učinkovito, strokovno predvsem pa varno, bodo odstranili nevšečne maščobne blazinice in odvečne centimetra brez kirurških posegov z nekirurško liposukcijo - kavitacijo, ki bo odpravila celulit in maščobne obloge; radioferkvenco, s katero boste obnovili vezivna (kolagenska) vlakna; body wrapingom, ki je  etoda povijanja telesa za zmanjšanje celulita ali proti ohlapnosti kože. Na koncu pa še limfne drenaže apresoterapija) in infrared toplota.
Da boste pridobljeno čudovito poatvo obdržali pa vas čaka še 5-tedenski kardio porgram za izgubo telesne maščobe in seznam živil, ki bodo primerna za vaše obroke.

Čvrsto telo samo za vas ;)

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Polet v letalskem simulatorju pilotske kabine letala Airbus A320!

Letalski simulator natančno poustvarja elemente nadzora letala in daje občutek dejanskih letalskih razmer. V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Oseb: 6
Rogla, Slovenija

Družinska vstopnica za Pot med krošnjami Pohorje na Rogli!

2 odrasla + 4 otroci!

Doživetje narave kot jo vidijo ptice! Spoznajte veličastna drevesa Pohorja! Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-53%
Oseb: 2
NOVO Ljubljana, Slovenija

Vrhunsko 60-minutno masažno razvajanje v studiu Kvadrus

Sprostite se in uživajte v popolni masaži!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Temeljito čiščenje vozila, pranje podvozja in voskanje

Prepustite pranje vozila pravim strokovnjakom!

-54%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Biometrična e-fotografija za osebne dokumente

V tej ponudbi je na voljo tudi druga opcija, preverite med dodatnimi možnostmi!