Vzpostavite ravnovesje v vašem telesu! - 87 % na 1x 10 detoksikacijskih Kinoki obližev, za razstrupljanje, lajšanje bolečine v mišicah in sklepih, pomagajo pri hujšanju, delujejo antistresno in krepijo imunski sistem! Poštnina je brezplačna!

V tej ponudbi lahko izberete tudi 2x 10 detoksikacijskih Kinoki obližev, za 4,90 €!

10 detoksikacijskih Kinoki obližev
10 detoksikacijskih Kinoki obližev
3,30€
    Kupi kupon
Vrednost:
24,90 €
-87%
Prihranek:
21,60 €
 
 

Kinoki obliži za popolno detoksikacijo telesa!
Učinkoviti pri odstranjevanju strupenih snovi iz telesa: delujejo pomirjujoče in antistresno,
krepijo imunski sistem, izboljšujejo vaše počutje in vam dajejo energijo. KINOKI obliži se nosijo med spanjem, medtem ko vi in vaše telo počivate. Podplati so po občutljivosti na drugem mestu takoj za srcem. Ker se telo ščiti, strupe pošilja stran od srca torej proti podplatom. Kombinacija zelišč in drugih naravnih sestavin sprva nežno ogrejejo in odprejo akupunkturne točke na podplatih, nato še vsrkajo telesne strupe. Razstrupljanje omogoča telesu bolj učinkovito opravljanje funkcij, kar se opazi pri učinkovitejši borbi proti raznim boleznim, boljšemu počutju in koncentraciji in pri trdnejšem splošnem zdravju.

Kinoki obliži pripomorejo:
- k izboljšanem metabolizmu in krvnem obtoku,
- pri povečanem delovanju limfnega sistema,
- pri razstrupljanju in čiščenju telesa,
- pri lajšanju bolečin v sklepih in mišicah,
- h krepitvi imunskega sistema,
- pri lajšanju morebitnih alergij,
- k boljšemu spancu,
- pri hujšanju.

Kakšne so sestavine obližev za razstrupljanje? 100% naravne snovi, ki se uporabljajo v tisočletnih izkušnjah azijske medicine bambusova kislina, ki ima sposobnost, da prodre ter toksini, pomarančno olje, zdrobljene liste japonske češnje, citosan, evkaliptus, naravni vir negativnih ionov mineral turmalin. Delovanje: Postopek ekstrakcije toksinov skozi kožo je podoben osmozi rastlinskih korenin. Bambusova kislina transportira toksične delčke skozi celično membrano.

Uporaba: Obliž mora delovati 68 ur na stopalih, najbolje med spanjem. Zjutraj, ga snemite in očistite kožo. Po delovanju boste našli velike količine črnih lepljivih odpadnih olj in tekočin toksine, ki so jih absorbirali obliži skozi stopala. Včasih obliž postane rumenorjave, temno rjave ali črne barve. Čas uporabe je pri vsakem posamezniku rahlo drugačen in je odvisen od življenskega stila ter odziva imunskega sistema. Ljudem, ki si želijo lajšati tegobe in bolečine, priporočamo sprva vsaj 30-dnevno uporabo in nato za vzdrževanje še enkrat mesečno 5-dnevno uporabo. Napredek boste opazili v zmanjšanju intenzivnosti barve madeža po uporabi blazinic, ki je tudi indikator, da lahko z razstrupljanjem prekinete.

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%

CBD kapljice 5% 1+1 gratis, prehransko dopolnilo

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-73%

Komplet 8 nastavkov (glave) za zobne ščetke Philips Sonicare

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Ob hkratnem nakupu 2 kuponov prejmete 4 nastavke GRATIS!

-50%

Vsestransko uporabno OptiMag magnezijevo olje (250 ml)

Izjemna pomoč v primeru luskavice, sindroma nemirnih nog, krčnih žil na nogah, krčev ter bolečin v mišicah, utrujenosti, izčrpanosti, migren, osteoporoze, nespečnosti, visokega krvnega pritiska, težav s presnovo sladkorja itd.!

-62%

Prekrasen par uhanov s kristali Swarovski®

Nakit je nealergen in primeren za vsakogar!