Za zlate praznične trenutke! - 52 % na stekleno ampulo z lističi 23-karatnega jedilnega zlata in srebra (približno 10 mg) + recept na kartici + navodila za uporabo! Poštnina je brezplačna!

V tej ponudbi lahko izberete tudi stekleno ampulo z lističi 23-karatnega jedilnega zlata, za 5,90 €!

23-karatno jedilno zlato in srebro
23-karatno jedilno zlato in srebro
8,64€
    Kupi kupon
Vrednost:
18,00 €
-52%
Prihranek:
9,36 €
 
 

Ste že jedli čokolado, posuto z zlatom in srebrom? Kaj pa pili šampanjec, v katerem se svetlikajo koščki zlata in srebra? Četudi se ta ideja sliši kot nekaj, kar je rezervirano za bogataše, je zdaj na voljo vsem - pravzaprav pa niti ne gre za tako sodoben izum. Zlati in srebrni lističi so se med elitnim slojem prebivalstva v v hrani uporabljali že stoletja - tako v Aziji, Bližnjem vzhodu in srednjeveški Evropi, pri čemer so imeli vseskozi sloves bogastva, luksuza in ekstravagance, poleg tega pa tudi pridih mističnosti in celo zdravstvenih prednosti. Zlati in srebrni lističi so še posebej cenjeni zaradi odsevov svetlobe, ki jih ustvarijo: poskusite osvetliti vašo svečano večerjo le s svečami in se pustite očarati svetlikajočim se poslasticam. Lahko pa kosmiče zlata in srebra enostavno nanesete na ustnice in poljub bo zaradi tega še slajši. Potem pa kdo ve... Seveda jih lahko uporabite tudi za dekoracijo predmetov ali nohtov. Možnosti uporabe so res brezmejne.

Opozorilo: za manipulacijo zlata na željen predmet je potrebno uporabiti leseno palčko ali drugi lesen predmet. Ne sme se uporabiti kovinski ali drugi material saj se nanj zlato rado prime in ga je težko spraviti dol. Izdelek je v lični darilni škatlici.

Več informacij o izdelku lahko preberete na TEJ POVEZAVI.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Tajska masaža telesa z olji ali tradicionalna masaža v Oaza Koseze!

Edinstvena sprostitev!

Super cena
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Estetska pedikura v salonu Nežni dotik v Ljubljani!

Za lepa stopala!

Super cena
Oseb: 2
Ljubljana, Slovenija

60-minutna TUINA masaža za 2 osebi v Zen Therapy Massage Center

Izkusi celovito moč tradicionalne kitajske medicine!

Super cena
Oseb: 1
Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!