SUPER CENA za DRUŽINSKO razvajanje za 2 osebi v Grand Hotelu Primus 4*superior na Ptuju: 2x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni sobi s pomožnim ležiščem + neomejeno kopanje v hotelskih bazenih Vespasianus + 2x dnevno vstop v bazene Termalnega parka + vstop v savne + wi-fi in parkiranje!

Vrednost kupona je 59,00 €. Razliko 333,00 € do polne cene (392,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja in terminov med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Grand Hotel Primus 4*sup, Terme Ptuj: prestižni oddih
Grand Hotel Primus 4*sup, Terme Ptuj: prestižni oddih
Grand Hotel Primus 4*sup, Terme Ptuj: prestižni oddih
Grand Hotel Primus 4*sup, Terme Ptuj: prestižni oddih
388,00€
Kupi kupon
Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 1,94€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Podrobnosti o ponudbi

  • Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite. Kuponi so združljivi (lahko podaljšate bivanje). 1 kupon velja izključno za 2 odrasli osebi.
  • Kuponi so unovčljivi v terminu 29. 11.-1.12. 2024 (odhod).
  • Obvezna predhodna rezervacija na telefon: 02 512 22 00 ali preko e-maila: [email protected]. Svetujemo, da se pred nakupom pri ponudniku pozanimate o razpoložljivosti želenega termina in da rezervacijo opravite takoj po nakupu kupona, saj je rezervacija odvisna od razpoložljivih kapacitet.
  • Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor ste opravili rezervacijo. Obstaja možnost odpovedi rezervacije vsaj 48 ur pred prihodom, v tem primeru ste upravičeni do izbire novega termina koriščenja znotraj unovčljivosti kupona (glede na razpoložljivost).
  • Obvezna doplačila: turistična taksa 2,50 €/osebo/noč in prijavnina 2,50 €/osebo enkratno.
  • Obratovalni čas bazenov Vespasianus: https://www.sava-hotels-resorts.com/si/terme-ptuj/wellness/savne-flavia-in-bazeni-vespasianus; obratovalni čas Termalnega parka: www.sava-hotels-resorts.com/si/terme-ptuj/termalni-park
  • V sobi sta lahko nameščeni največ 2 osebi.
  • Možno doplačilo: parkiranje v hotelski garaži 10 €/dan.
  • Ugodnosti za otroke (v sobi z 2 odraslima): 1 otrok do 5,99 let v postelji s starši in 1 otrok do 11,99 let na pomožnem ležišču gratis (nočitev s polpenzionom).
  • Vsi ostali morebitni popusti pri ponudniku se izključujejo s to akcijo.
  • Ponudba vsebuje: razvajanje za 2 osebi v Grand Hotelu Primus 4*superior na Ptuju: 2x nočitev v dvoposteljni sobi s pomožnim ležiščem + polpenzion (samopostrežni zajtrk in večerja) + neomejeno kopanje v hotelskih bazenih kopališča Vespasianus (na dan odhoda možnost kopanja v bazenih hotela cel dan z enkratnim vstopom) + 2x dnevno vstop v bazene in savne v Termalnem parku, fitnes, aerobika v vodi + 1x vstop dnevno v hotelski svet savn Flavia (6 različnih savn) + kopalni plašč in brisače za osebno uporabo v sobi + brezplačen internet v sobi in avli hotela + brezplačno zunanje parkiranje.
Koledar unovčljivosti
Na voljo
Na voljo za prihod
Na voljo za odhod
Ni na voljo

Grand Hotel Primus je pribežališče za vse, ki si želite povrniti vitalno energijo in se obkrožiti z zdravjem, harmonijo in dobrim počutjem. To so darovi, ki zaznamujejo kakovost našega življenja. Skupno jim je, da izvirajo iz človekove notranjosti, zato vas v Grand Hotelu Primus spodbujajo, da se z zdravo prehrano, aktivnim sproščanjem in wellness tretmaji vrnete k sebi ter znova vzpostavite notranje ravnovesje. V Grand Hotelu Primus ste na prvem mestu vi. Čas je, da si podarite nov polet za razgiban vsakdan!

Dvoposteljna soba Standard
Elegantna in udobna dvoposteljna soba z ležiščem širine 180 cm ali ločenima ležiščema širine 90 cm in balkonom. V sobi (26 m2) je kopalnica s kadjo ali tušem in WC-jem, pisalna miza in pomožno ležišče.

Termalni park Terme Ptuj - Za dan, poln novih doživetij!
Pogrejte, zaplavajte in se zabavajte v objemu ptujske termalne vode. Piko na i termalnim doživetjem pa doda sprostitev v savnah, tudi takšnih v vinskem sodu, številne masaže in pester program aktivnosti.

V notranjem delu termalnega parka lahko zaplavate v šestih bazenih, od tega v enem zunanjem. Posebnost pa je zagotovo tobogan z zvočnimi in vizualnimi efekti.
Le kdo ne uživa v občutku brbotajočih mehurčkov toplih masažnih bazenov? Kar dva nekoliko odmaknjena masažna bazena čakata, da se potopite vanju!
Prepustite se toplini in dobrodejnosti savn ali spretnim rokam izkušenih maserjev! Si lahko predstavljate, kako se je savnati v čisto pravem vinskem sodu? Pri njih lahko to preizkusite!

Podrobnosti o ponudniku

Sava Turizem d.d., Grand Hotel Primus 4*sup - Terme Ptuj

Pot v toplice 9
2251 Ptuj
Slovenija

02 512 22 00

Po 1nadan kupon na Petrol, Pošto ali Trafiko

Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.

Prikaži prevzemno kodo
Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi
Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Radenci, Slovenija

Termalni oddih s kopanjem v Hotelu Radin 4* ali hotelu Izvir 4* v Radencih

Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Brežice, Slovenija

TERMINI DO 20.3.! S polpenzionom v hotelu Toplice 3*/4* Terme Čatež z bazeni!

Odkrijte vodni raj Zimske Termalne Riviere na več kot 6.500 m2 notranjih površin z vodnimi atrakcijami, ne spreglejte tudi čarobnega sveta gusarjev, ki je pravi magnet za otroke.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Laško, Slovenija

Sproščujoč termalni oddih v Hotelu Zdravilišče Laško 4*

Vrednost kupona je 45,00 €. Razliko 255,00 € do polne cene (300,00 €) plačate direktno ponudniku.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Ptuj, Slovenija

Razkošno razvajanje v Grand Hotelu Primus 4*superior, Terme Ptuj

Ne spreglejte vseh opcij bivanja in terminov med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Stubičke Toplice, Hrvaška

Wellness paket za 2 v Stubičkih Toplicah z vključeno masažo

Obiščite čudovito hrvaško naravo tik ob slovenski meji! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Baška Voda, Hrvaška

Zaključek sezone s polpenzionom v hotelu Noemia 4* v Baški Vodi

Odličen oddih na Makarski rivieri! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!