Odlična ideja za darilo! -50% na personalizirani stenski koledar 2025 (format A3 + žična vezava), s fotografijami po želji (12 fotografij), v tiskarni Cyber print shop: Hala A, BTC City v Ljubljani! Izbirate lahko med 5 različicami stenskega koledarja!

Nobene potrebe ni, da bi bil koledar brezoseben - naj bo vaš popoln unikat!

15,00€
Kupi kupon
Vrednost:
30,00 €
-50%
Prihranek:
15,00 €
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 0,08€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Podrobnosti o ponudbi

  • Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite.
  • Kuponi so unovčljivi do 10. 12. 2024 (ponudnik ne omogoča podaljšanja unovčenja kuponov).
  • Naročanje preko e-maila s šifro kupona: [email protected] (dopišite ime in priimek, naslov za dostavo ter pripnite 12 fotografij, poimenovanih po mesecih in dopišite izbrani motiv koledarja ali pa jih prinesite v poslovalnico na USB ključku).
  • Koledar si lahko sestavite sami, preko E-foto lab programa: http://www.cyberstudio.si (program deluje v OS Windows).
  • Naročeno prevzamete osebno v roku 5 dni (zaradi praznikov se lahko rok izdelave podaljša) od oddanega naročila, na naslovu: Ameriška ulica 13, Hala A, BTC City.
  • Naročeni koledar je potrebno prevzeti v roku 1 meseca. Po tem roku ponudnik izdelanega koledarja ne hrani več.
  • Možna je tudi dostava po pošti, naročeno prejmete v roku 10 delovnih dni od oddaje naročila (zaradi povečanega obsega dela lahko pride do manjših zamud). Poštnina ni vključena v ceno in znaša 6 € + provizija Pošte Slovenije (za največ 4 koledarje oddane hkrati za 5 več je poštnina dražja) za pošiljanje na območju Republike Slovenije.
  • Ponudba vsebuje: 1x personalizirani stenski koledar 2025 (format A3 + žična vezava), s fotografijami po želji (12 fotografij) v tiskarni Cyber print shop: Hala A, BTC City v Ljubljani. Izbirate lahko med 5 različicami stenskega koledarja (prikaz v galeriji slik).

Tokratna ponudba je idealna priložnost za izvirno darilo!

Podarite vašim najljubšim trenutke večnosti, predstavljene na 12 mesecih personaliziranega stenskega koledarja za leto 2025, za vas ga bodo izdelali v tiskarni Cyber print shop, v Hali A, BTC City. Slika pove tisoč besed, osebni trud pri darilu pa zagotovi pri obdarovancu posebno mesto v njegovem srcu.

Cyber Print Shop, edinstvena blagovna znamka, ki je nastala na osnovi dolgoletnih izkušenj in znanj, pod okriljem podjetja Permita d. o. o., sestavlja ekipa kreativnih, inovativnih in prilagodljivih sodelavcev. Tu izdeluje fotografije različnih formatov, tiska na majice, skodelice, koledarje, pisarniški in promocijski material, vam po meri izdela vizitko, žig ali letak za posebne priložnosti, gravira na steklo, les ali kovino in vam pripravi celostno grafično podobo vašega podjetja. Odlikujejo se po hitri odzivnosti ter kvalitetni in inovativni storitvi. Zavedajo se, da je redno preverjanje kakovosti pogoj za odlično opravljeno delo, zato temu namenjajo veliko pozornosti in odgovorno skrbijo, da so storitve opravljene v dogovorjenem roku. Vedno se trudijo najti optimalno rešitev skupaj z naročnikom.

Podrobnosti o ponudniku

Cyber Print Shop, PERMITA d.o.o.

Ameriška ulica 13, Hala A, BTC City
1000 Ljubljana
Slovenija

040 223 222
Po 1nadan kupon na Petrol, Pošto ali Trafiko

Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.

Prikaži prevzemno kodo
Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi
Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena

Prenosnik Lenovo ThinkPad T570, 15,6"

Vrhunski dizajn, najkvalitetnejše komponente in neverjetna vzdržljivost!

Super cena

Mini fotoknjiga Tiskanček, 8 strani

V tej ponudbi so na voljo tudi druge fotoknjige - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-68%
NOVO

Komplet 4 kompatibilnih nastavkov Oral-B Precision Black

Ob hkratnem nakupu 2 kuponov prejmete 4 nastavke gratis! Ultimativna naravna moč čiščenja, kombinirana z najnaprednejšo tehnologijo čiščenja zob!

Super cena
NOVO

2x set 12 akrilnih flomastrov za vse površine SelectBeto™

Vrhunski flomastri za izdelavo čestitk, velikonočnih okraskov, risanje & pisanje po najrazličnejših podlagah, od kamna do usnja! Ne spreglejte vseh paketov flomastrov med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
NOVO

Sestavljanka (puzzle) z vašo fotografijo, format A3

Personalizirana sestavljanka za zabavno preživljanje prostega časa!