Lepši dekolte in več samozavesti! SUPER CENA za operativni poseg za dvig prsi v Polikliniki Superiora: posvet + operativni poseg + bivanje v polikliniki 24 ur po operaciji + nega in previjanje!

Vrednost kupona je 800,00 €. Razliko 3000,00 € do polne cene (3800,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

800,00€
Kupi kupon
? Kaj to pomeni? Plačilo pri ponudniku:
3000,00 €
Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 4,00€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Ne spreglejte dodatnih možnosti

Super cena
Poliklinika Superiora: operacija za dvig prsi
Poglej ponudbo
800,00 €
Plačilo pri ponudniku: 3000,00€

Podrobnosti o ponudbi

  • Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite. 1 kupon velja za 1 osebo.
  • Kuponi so unovčljivi do 30. 11. 2024.
  • Obvezna predhodna rezervacija minimalno 2 dni pred želenim terminom na telefon: 00385 91 222 98 98 ali preko e-maila: [email protected]  
  • Odpoved rezervacije vsaj 24h pred dogovorjenim terminom, sicer se kupon smatra unovčen.
  • Najprimernejše kandidatke za estetski poseg dviga prsi so polnoletne, fizično razvite ženske. Zdravstveno stanje pacientke pred posegom mora biti brezhibno, kar bo zdravnik potrdil s preiskavami in posveti pred operacijo.
  • Ponudba vsebuje: 1x operativni poseg za dvig prsi v Polikliniki Superiora: posvet + operativni poseg + bivanje v polikliniki 24 ur po operaciji + nega in previjanje.
  • Vrednost kupona je 800,00 €. Razliko 3000,00 € do polne cene (3800,00 €) plačate direktno ponudniku.

KAJ JE DVIG PRSI ALI MASTOPEKSIJA?
Dvig prsi, strokovno imenovan mastopeksija, je estetski poseg, s katerim se popravi videz prsi. Prsi so simbol ženskosti in spolne privlačnosti, zato močno vplivajo na samozavest žensk. Neželene spremembe v obliki ali položaju prsi se lahko učinkovito popravijo z mastopeksijo. Z dvigom prsi se izboljša njihova lega, čvrstost in celoten videz. Ta poseg se pogosto kombinira z vstavitvijo vsadkov, kar prsi še dodatno oblikuje in poveča. Skupaj ta kombinacija prinaša zelo zadovoljive rezultate.

KDO JE KANDIDATKA?
Najprimernejše kandidatke za estetski poseg dviga prsi so polnoletne, fizično razvite ženske. Mnoge se za ta poseg odločijo po nosečnosti in obdobju dojenja, ko koža izgubi elastičnost in prsi pričnejo vidno povešati. Zelo pomembno je, da je zdravstveno stanje pacientke odlično, kar bo zdravnik potrdil s preiskavami in posveti pred operacijo.

PRIPRAVA NA POSEG
Na posvetu bo kirurg zbral vse pomembne informacije o vaši zdravstveni zgodovini, morebitnih alergijah, prehranskih navadah in življenjskem slogu. Pred operacijo je pogosto potrebna tudi mamografija. Za uspešen poseg je nujno, da nekaj tednov pred operacijo prenehate s kajenjem in jemanjem določenih zdravil, kot je aspirin. Dan pred posegom je priporočljivo, da telo umijete z antibakterijskim milom.

POTEK POSEGA
Dvig prsi se izvaja v splošni anesteziji in traja približno pet ur. Med posegom kirurg najprej odstrani odvečno kožo, nato pa dvigne prsi in bradavice na predhodno dogovorjeno višino. Šivi se običajno naredijo okoli areol in navpično navzdol po prsih. Če ste se odločili tudi za vstavitev vsadkov, so rezi lahko nekoliko daljši in globlji.

OKREVANJE
Okrevanje po dvigu prsi lahko traja dlje kot pri drugih estetskih posegih, popolni rezultati pa postanejo vidni šele po približno dveh mesecih. Po okrevanju pacientke pogosto izrazijo veliko zadovoljstvo z rezultati, kar pozitivno vpliva na njihovo samozavest.

Po posegu pacientka običajno ostane v bolnišnici en dan. V nekaterih primerih se lahko namestijo drenažni sistemi za odvajanje tekočine. Zdravnik bo po potrebi predpisal protibolečinska sredstva. Po odpustu iz bolnišnice je potrebno nositi posebej oblikovan nedrček, antibiotiki in analgetiki pa so predpisani za preprečevanje okužb in lajšanje bolečin. Redni kontrolni pregledi vključujejo preveze, šive pa običajno odstranijo po približno desetih dneh. Z lahkimi vajami lahko začnete šele, ko bolečina popusti in vam to odobri kirurg. Če upoštevate vsa navodila in priporočila, bo dvig prsi dosegel svoje cilje in izpolnil vaša pričakovanja.

Podrobnosti o ponudniku

Svoja Meja j.d.o.o.

Kneza Mislava 4
10000 Zagreb
Hrvaška

00385 91 222 98 98
Po 1nadan kupon na Petrol, Pošto ali Trafiko

Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.

Prikaži prevzemno kodo
Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Oseb: 1
Po Sloveniji

Polet z jadralnim padalom v tandemu

Doživite adrenalin!

-50%
Oseb: 2
Čatež ob Savi, Slovenija

Mega romantično razvajanje za 2 v Wellnessu Adams Čatež

V wellnessu so na voljo finska savna, masažna kad, tuš, vedro presenečenja, postelja, garderoba in toaleta!

Super cena
Nočitev: 2  |  
NOVO Trebnje, Slovenija

Romantični 3-urni dnevni zakup Studia Privat Wellness

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Domžale, Slovenija

Menjava pnevmatik v Domžalah

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije previjačenja in menjave pnevmatik - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Lendava, Slovenija

Celodnevno kopanje v Thermal Resortu Lendava

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!