Fotoknjiga polna spominov! -50% na veliko fotoknjigo: 24 strani, pokončna ali ležeča, trde platnice v beli/srebrni ali črni barvi, v tiskarni Cyber print shop: Hala A, BTC City v Ljubljani!

Shranite dragocene spomine! Odlična ideja za darilo!

Cyber Print shop, Fotoknjiga s trdimi platnicami
Cyber Print shop, Fotoknjiga s trdimi platnicami
16,45€
Kupi kupon
Vrednost:
32,90 €
-50%
Prihranek:
16,45 €
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 0,08€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Podrobnosti o ponudbi

  • Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite. 
  • Kuponi so unovčljivi do 26. 7. 2024 (ponudnik ne omogoča podaljšanja unovčenja kuponov).
  • Ko prejmete šifro kupona, si na spletni strani: http://www.cyberstudio.si naložite E-foto lab program in sami izdelate fotoknjigo (program deluje samo v Windows operacijskem sistemu). V opombe obvezno zapišite šifro kupona in besedo "1nadan".
  • Fotoknjigo lahko prevzamete v roku do 7 delovnih dni  v poslovalnici Hala A, Ameriška ul.13, 1000 Ljubljana) ali pa vam jo pošljejo po pošti. Poštnina ni vključena v ceno in znaša 6 €. Poravnate jo po povzetju skupaj s provizijo oziroma stroškom prejemnika po veljavnem ceniku Pošte Slovenija. Poštnina v tem znesku velja za max 2 fotoknjigi, katerih naročilo mora biti oddano hkrati.
  • Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor naročilo oddate in fotoknjige ne prevzamete v roku 1 meseca.
  • Ponudba vsebuje: 1x velika fotoknjiga: 24 strani, pokončna ali ležeča, trde platnice v beli/srebrni (odvisno od zaloge) ali črni barvi (platnic ni mogoče oblikovati ali nanje tiskati fotografij), toplotna vezava, v tiskarni Cyber print shop: Hala A, BTC City v Ljubljani.

Ujetim trenutkom z družino in prijatelji vdahnite življenje in večen spomin v fotoknjigi! Slika pove tisoč besed, zato nikar ne založite, izgubite ali pozabite šepetanja na tisoče neprecenljivih trenutkov, ki krojijo vaše življenje.

Cyber Print Shop, edinstvena blagovna znamka, ki je nastala na osnovi dolgoletnih izkušenj in znanj, pod okriljem podjetja Permita d. o. o., sestavlja ekipa kreativnih, inovativnih in prilagodljivih sodelavcev. Tu izdeluje fotografije različnih formatov, plakate, nalepke, tiska na majice, skodelice, platno, koledarje, pisarniški in promocijski material, vam po meri izdela vizitko, žig ali letak za posebne priložnosti, gravira na les ali plastiko. Odlikujejo se po hitri odzivnosti ter kvalitetni in inovativni storitvi. Zavedajo se, da je redno preverjanje kakovosti pogoj za odlično opravljeno delo, zato temu namenjajo veliko pozornosti in odgovorno skrbijo, da so storitve opravljene v dogovorjenem roku. Vedno se trudijo najti optimalno rešitev skupaj z naročnikom.

Vi izrazite svoje želje, njihova naloga pa je, da z veseljem izpeljejo vsak projekt, od ideje do končne izvedbe produkta. Hitro, kvalitetno in unikatno. Za vas.

Podrobnosti o ponudniku

PERMITA d.o.o., Cyber Print Shop

Ameriška ulica 13, Hala A, BTC City (vhod 7)
1000 Ljubljana
Slovenija

040 223 222
Po 1nadan kupon na Petrol, OMV z Multitočko, Pošto, Trafiko ali Kiosk

Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.

Prikaži prevzemno kodo
Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi
Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-52%

Shranite svoje enkratne spomine v A4 fotoknjigo s 60 stranmi

Fotoknjiga je prenovljena, s povečanim obsegom s 50 na 60 strani!

-82%
-50%

CBD kapljice 5% 1+1 gratis, prehransko dopolnilo

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Super cena
NOVO

Set 24 akrilnih flomastrov Acrylic markers

Idealno za barvanje kamenčkov na plaži ali druge ustvarjalne urice!

-73%
NOVO

Profesionalna naprava TENS za lajšanje bolečin

Terapija za lajšanje akutnih in kroničnih bolečin, glavobolov, išiasa, artritisa!