Učinkovit odgajalec navadnih škodljivcev brez uporabe drastičnih ukrepov! SUPER CENA za solarni odganjalec voluharjev in krtov! Poštnina je brezplačna!

Spremenljivo zvočno valovanje na različnih frekvencah preprečuje, da bi se glodalci navadili na zvok!

12,99€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Solarni odganjalec voluharjev in krtov
Solarni odganjalec je učinkovit način za odstranjevanje ne le krtov, temveč tudi miši, podgan in drugih navadnih škodljivcev brez uporabe drastičnih ukrepov. Laboratorijske študije so pokazale, da ultrazvočni valovi napadajo slušni in živčni sistem večine škodljivcev ter jim povzročajo bolečino in nelagodje.

Akustični generator se odda vsakih 30 sekund. signali različnih frekvenc (od 400Hz do 1000Hz) z tresljaji, ki so za glodavce moteči , tako da se ne morejo navaditi na eno vrsto zvoka.

Prestrašeni glodalci v prvem obdobju boja povečajo svojo aktivnost, saj v paniki iščejo izhod v sili, zato je povečana aktivnost glodavcev v prvih dneh uporabe naraven pojav. Po nekaj dneh naj glodalci zapustijo ozemlje, kjer deluje naš odganjalec!

Naprava je bila zasnovana za odganjanje glodalcev , ne za lov na glodalce. Spremenljivo zvočno valovanje na različnih frekvencah preprečuje, da bi se glodalci navadili na zvok. V primeru premikanja naprave v tleh ne bo mogoče ustvariti glodavcem neprijaznega okolja, zato je pomembno, da je odganjalec na enem mestu. Če želimo zdravljenje uporabiti na večji površini, je treba nadaljnja strašila postaviti na gosto.

Poleg tega sončna elektrarna zagotavlja udobje uporabe. Odganjalca ni treba priklopiti na napajalnik ali baterije.
Solarna plošča, nameščena na vrhu naprave, zbira energijo sončnih žarkov skozi ves dan, kar zagotavlja delovanje repellerja.
Odganjalec odlikuje velik domet in v primerjavi z ostalimi odganjalci na Allegru je njegova dolžina kar 37cm, kar ima za posledico boljšo ojačanje signala.
Odganjalec vstavljen v zemljo oddaja zvok s spremenljivo frekvenco od 400-1000 Hz . Glodalci se naprave ne morejo navaditi.

- Zvok se oddaja v tridesetsekundnih intervalih.
- Zvok spremljajo vibracije znotraj palice, ki povečujejo učinkovitost naprave.
- Brezžična naprava brez vzdrževanja , odporna na spreminjajoče se vremenske razmere in vodo.
- Ne škodi hišnim ljubljenčkom in ljudem.
- Zelo enostavno čiščenje, takojšnja namestitev.
- Baterijska moč – čez dan se zahvaljujoč solarnim ploščam baterije polnijo.
- Območje delovanja : 700 m2.

Obseg repelerja je odvisen od vrste tal. Suha, peščena podlaga duši zvočne valove in zaščitno območje se lahko zmanjša tudi za polovico (v tem primeru razmislite o uporabi dveh repelerjev). Najboljši učinek bo dosežen z vlažno ali ilovnato zemljo. Učinki so vidni po min. 5 dni.
Po namestitvi v tla škodljivce odžene elektronsko ustvarjene vibracij.

- Vgrajena baterija se polni preko sončne celice.
- S stikalom za vklop / izklop.
- Frekvenca približno 400 Hz.
- Dimenzije (D x Š x V): 380 x 96 x 82 mm.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-73%

Komplet 8 nastavkov (glave) za zobne ščetke Philips Sonicare

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Ob hkratnem nakupu 2 kuponov prejmete 4 nastavke GRATIS!

-52%

Shranite svoje enkratne spomine v A4 fotoknjigo s 60 stranmi

Fotoknjiga je prenovljena, s povečanim obsegom s 50 na 60 strani!

Super cena

Set 24 akrilnih flomastrov Acrylic markers

Idealno za barvanje kamenčkov na plaži ali druge ustvarjalne urice!

-74%
NOVO

Profesionalni serum ProLash za rast trepalnic in obrvi

Si želite daljše, močnejše, gostejše trepalnice, ki bodo ustavljale promet? Preizkusite vrhunski profesionalni serum za naravno rast trepalnic, ki že v nekaj tednih opazno podaljša in zgosti trepalnice!